دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بوستان کتاب قم منتشر کرد؛ بازی کودک در اسلام

No image
بوستان کتاب قم منتشر کرد؛ بازی کودک در اسلام کتاب«بازی کودک در اسلام»، اثر محمد صادق شجاعی، از سوی مؤسسه بوستان کتاب، وارد بازار نشر شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب«بازی کودک در اسلام»، اثر محمد صادق شجاعی که به بررسی پیامد های تربیتی اسباب بازی کودکان می پردازد، در بوستان کتاب قم منتشر شد.
از آنجا که یکی از نیاز های مهم کودک، بازی و اسباب بازی است، باید با تغییر نگرش به بازی و اسباب بازی و اهمیت آن، تلاش شود تا با فرهنگ سازی در جامعه، زمینه ای مناسب برای پرورش صحیح فرزندان فراهم شود.
رویکرد اصلی این پژوهش، روان شناختی است و در آن، نکته های تربیتی اسلام درباره بازی و اسباب بازی را نیز بیان می کند؛ زیرا دغدغه اصلی اسلام، نه فقط توصیف مفاهیم و ارائه تبیین های علمی؛ بلکه تربیت انسان ها و ارائه جهان بینی است.
این کتاب در سه فصل با عناوین اهمیت بازی از دیدگاه روان شناسی، جایگاه و وظایف والدین در مورد بازی کودک و خانواده و اسباب بازی کودک؛ مورد پژوهش قرار گرفته است.
در بخشی از فصل اول این کتاب با نام نقش بازی و اسباب بازی در بهداشت روانی کودک می خوانیم:«تحقیقات تجربی نشان داده است که بازی و ورزش، افزون بر این که ابزار ارزشمندی برای رشد و سلامتی جسمانی است، رابطه نزدیکی با سلامتی روانی به ویژه پیش گیری از بروز ناهنجاری های روانی دارد.
بازی و استفاده از اسباب بازی، اعتماد به نفس کودک را افزایش می دهد، از اضطراب می کاهد و عزت نفس و خود پندارنده مثبت را تقویت می کند.»
اسباب بازی وسیله تهاجم فرهنگی عنوان بخشی از فصل سوم این کتاب است که در آن می خوانیم:«اسباب بازی، عامل انتقال فرهنگ است؛ از هر جا بیاید و در هرجا ریشه داشته باشد، فرهنگ همان جا را به همراه دارد. بنابرین، بسیاری از اسباب بازی های موجود در بازار، وسیله تهاجم فرهنگی است و آثار نامطلوبی رابه همراه دارد.»
کتاب بازی کودک در اسلام به قلم محمد صادق شجاعی در116 صفحه با شمارگان هزار و پانصد نسخه در سال 1385 از سوی موسسه بوستان کتاب منتشر شده است.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،
Powered by TayaCMS