دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

معلم انگلیسی واهانت به مقدسات مسلمانان

No image
معلم انگلیسی واهانت به مقدسات مسلمانان به گزارش شیعه نیوز به نقل از جهان و به نقل از شبکه العربیه، مقامات پلیس سودان یک معلم زن انگلیسی را که شاگرد 6 ساله خود را تشویق به نام گذاری عروسکش به نام پیامبر اسلام(ص) کرده بود را تحت تعقیب قرار داد.
بنا براین گزارش، خانواده این دانش آموز پس از با خبر شدن از این موضوع سریعاً مقامات پلیس را در جریان امر قرار دادند که جیلین جیبونز معلم زبان انگلیسی فرزندشان را ترغیب به نام گذاری عروسک خود با نام پیامبر (ص) کرده است.
گفتنی است که این معلم انگلیسی درحال حاضر در بازداشت قرار دارد.
در این راستا دستگاه قضایی سودان خواهان مجازات وی و اعمال قانون در مورد این معلم است و در مقابل سفارت انگلیس در خارطوم قصد توجیه این توهین را داشته و برای تبرئه این معلم، دست به تلاش‌های زیادی زده است.
دین اسلام در کشور سودان که قبلاً مستعمره انگلستان بوده، به عنوان دین رسمی این شناخته شده است و اجرای قوانین دین مبین اسلام مورد توجه مردم قرار دارد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،
Powered by TayaCMS