دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

همایش تجلیل از حافظان قرآن در گیلان

No image
همایش تجلیل از حافظان قرآن در گیلان همایش تجلیل از حافظان قرآن آموزش و پرورش گیلان در انزلی برگزار شد.
همایش تجلیل از فرهنگیان و دانش‌آموزان حافظ قرآن استان گیلان روز شنبه با حضور مسوولان آموزش و پرورش استان در مجتمع فرهنگیان دهکده ساحلی انزلی برگزار شد.
به گزارش ایرنا، رییس سازمان آموزش و پرورش گیلان در این همایش گفت: ما باید سعی کنیم که با ایجاد یک فضای بهتر آموزشی دانش‌آموزان را به سمت فراگیری هر چه بیشتر قرآن و آموزه‌های قرآنی جذب کنیم.
"سیدمصطفی حسینی" اظهار داشت: آموزش و پرورش گیلان از سازمانهای موفق در اجرای برنامه‌ها و مسابقات قرآنی است که موجب افزایش تعداد دانش‌آموزان حافظ قرآن می‌شود.
به‌اعتقاد وی این همایش‌ها موجب ارتقای سطح معرفتی دانش‌آموزان و فرهنگیان در ادامه مسیر حفظ قرآن و فراگیری آموزه‌های قرآنی می‌شود.
حسینی افزود: دانش‌آموزان حافظ قرآن، بازوان توانمند سازمان آموزش و پرورش در جذب سایرین به سمت یادگیری قرآن و اجرای دستورات قرآنی در زندگی هستند.
در این همایش قاری بین‌المللی قرآن کریم استاد "محمود لطفی‌نیا" به تلاوت آیاتی از قرآن پرداخت که موجب ایجاد جوی معنوی در میان دانش آموزان شد.
در پایان این همایش از ‪ ۴۰۰‬نفر از دانش‌آموزان و فرهنگیان حافظ قرآن تجلیل به عمل آمد و هدایایی به رسم یادبود به آنها اهدا شد.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،
Powered by TayaCMS