دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

وزیر کشور ایتالیا از طرح تأسیس فدراسیون مساجد خبر می‌دهد

No image
وزیر کشور ایتالیا از طرح تأسیس فدراسیون مساجد خبر می‌دهد انتظار می‌رود وزیر کشور ایتالیا امروز چهارشنبه 4 اردیبهشت ماه پیشنهاد خود را در رابطه با تأسیس فدراسیون مساجد ایتالیایی در رم مطرح کند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آی کی آی، این فدراسیون قرار است جایگزین شورای اسلامی (Consulta Islamica) شود که در سال 2005 از سوی دولت با هدف تمایندگی گروه های مختلف اسلامی در ایاتالیا تأسیس شد.
جولیانونو آماتو وزیر کشور ایتالیا پس از آنکه برخی از اعضای آن از امضای اساس‌نامه ارزشی ایتالیا در مورد اقلیتهای دینی ایتالیا سرباز زدند، آن را منحل کرد.
جوزپه پیزانو وزیر سابق کشور ایتالیا که این شورا را تشکیل داده بوده امیدوار بود از آن به عنوان راهی برای گفتگو با مسلمانان میانه‌روی ایتالیا به منظور مبارزه با تروریسم استفاده کند.
ریاست این فدراسیون برعهده مسجد رم خواهد بود که زیرمجموعه آن 22 مسجد دیگر قرار می‌گیرند، براساس این پیشنهاد 25 مسجد دیگر از شمال ایتالیا نیز در این فدراسیون عضو خواهند شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر

پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی کتاب فراز و فرود اصلاحات در عصر امیرکبیر نوشته محمدامیر شیخ نوری را منتشر کرد.
مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

مرکز ساماندهی ترجمه تا پایان سال فعال می‌شود

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی درباره‌ی آخرین وضعیت مرکز ساماندهی ترجمه در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ادب خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: می‌بایست ابتدا ساختار مرکز ساماندهی ترجمه در سازمان فرهنگ و ارتباطات شکل بگیرد،
Powered by TayaCMS