دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ریخته شدن گناهان

No image
ریخته شدن گناهان

    چه کار کنم گناهانم کم شود

    الامامُ الصادقُ عليه السلام: جاءَ رَجُلٌ إلى‏ رسولِ اللَّهِ صلى الله عليه و آله فقالَ: يارسولَ‏اللَّهِ صلى الله عليه و آله، كَثُرَت ذُنُوبي وضَعُفَ عَمَلِي، فقالَ رسولُ‏اللَّهِ صلى الله عليه و آله: أكثِرِ السُّجودَ فإنّه يَحُطُّ الذُّنوبَ كما تَحُطُّ الرِّيحُ وَرَقَ الشَّجَرِ. . [1]

    امام صادق عليه السلام: تسبيح فاطمه زهرا عليها السلام از جمله همان ذكر كثير است كه خداوند عزّوجلّ فرموده است: «خدا را بسيار ياد كنيدامام صادق عليه السلام: مردى خدمت پيامبر خدا صلى الله عليه و آله آمد و عرض كرد: اى رسول خدا! گناهانم زياد شده و اعمالم سست [و اندك‏] گشته است. رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمود: زياد سجده كن؛ زيرا همچنان كه باد، برگ درختان را فرو مى‏ريزاند، سجده گناهان را مى‏ريزاند.».

منابع:

  1. تأمّلْ في الجمع بين أحاديث البابَين.

منبع:پژوهه تبلیغ

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.
Powered by TayaCMS