دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عزم عمومی در سال جهاد اقتصادی

No image
عزم عمومی در سال جهاد اقتصادی

عزم عمومي در سال جهاد اقتصادي

نامگذاری سال‌ها از سوی مقام معظم رهبری سنت مبارکی است که به نحوی جهت گیری اصلی دستگاه‌های نظام را مشخص می‌کند.

امسال نیز رهبر انقلاب، سال 90 را سال جهاد اقتصادی نامگذاری کرده اند و تمام هم وغم مسئولین ایجاد سازو کارها برای دستیابی به اهداف جهاد اقتصادی در کشور ، یعنی توسعه و بالندگی اقتصادی است. روند طرح تحول اقتصادی و بحث هدفمند سازی یارانه‌ها و همچنین آغاز سال تازه ای از دهه پیشرفت و عدالت در کشور افق تازه ای را در پیش روی ایران اسلامی قرار داده است.
در واقع سنت پسندیده نامگذاری سال‌ها توسط مقام معظم رهبری بیش از دو دهه است که پیگیری می‌شود. اگر نگاهی بر روند و سلسله نامگذاری سال‌ها از سوی رهبری داشته باشیم به خوبی به این نکته پی خواهیم برد که این نامگذاری‌ها کاملادر یک مسیر درست و تکاملی است که به تدریج بستر‌های رشد و توسعه در کشور را فراهم می‌آورد. امسال که سال جهاد اقتصادی نامگذاری شده است در حقیقت آغازی است بر شروع یک جهش اقتصادی در کشور که طی سالهای اخیر بستر‌ها و زمینه آن فراهم آمده است . با این حال برای دستیابی کامل به اهداف سال جهاد اقتصادی هر کدام از سه قوه مسئولیت مهمی را بر عهده دارند. مجلس شورای اسلامی به عنوان مقنن و نرم افزار نظام باید به سرعت وارد سیاستگذاری‌ها شود. طرح تحول اقتصادی دارای هفت بند است که تاکنون یکی از بندهای این طرح بزرگ توسط مجلس مصوب شده است و دولت آن را اجرا کرده است . با این حال 6 محور دیگر طرح تحول اقتصادی همچنان بر زمین مانده است و مجلس و دولت باید به سرعت به سمت برنامه ریزی برای اجرای این طرح‌ها حرکت کنند. البته دولت در بحث جهاد اقتصادی نقش اثرگذاری دارد. دولت باید برای دستیابی به اهداف سال جهاد اقتصادی که توسعه و بالندگی کشور است به سرعت به سمت واگذاری امور به بخش‌های خصوص و مردمی کردن اقتصاد حرکت کند.

دستگاه‌های قضائی کشور نیز باید با رسیدگی به مشکلات حقوقی در کشور و تسریع در روند حل و فصل دعاوی و همچنین گسترش نظارت جو اطمینان و آرامش اقتصادی را به کشور تزریق کنند.همان گونه که رهبر انقلاب در دیدار از منطقه گازی پارس جنوبی تبیین کرده اند در مفهوم جهاد نوعی در نظر گرفتن نقشه‌های دشمنان و خنثی کردن این نقشه‌ها نیز وجود دارد. متاسفانه کشورهای غربی طی چند سال گذشته بدون هیچ مدرک مستندی تحریم‌های اقتصادی را بر ایران تحمیل کرده اند. با این حال در سال جهاد اقتصادی یکی از مهمترین اهداف دور زدن این تحریم‌ها با تکیه بر توان بومی است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.
Powered by TayaCMS