دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کاهش توجه ژاپنی ها به مطالعه کتاب

No image
کاهش توجه ژاپنی ها به مطالعه کتاب با آن که سطح کتابخوانی ژاپنی ها هنوز هم در میان بسیاری از مردم کشورهای جهان در سطح بالایی قرار دارد اما نتیجه بررسی ها نشان از رو به کاهش رفتن شمار کتابخوانان در این کشور است.
روزنامه ژاپنی «یومیوری» گزارش داد: «براساس نظرسنجی که این روزنامه انجام داده، ۵۱‌/۵ درصد از ژاپنی های بالا ۲۰ سال گفته اند که در یک ماه گذشته هیچ کتابی نخوانده اند.» به نوشته یومیوری، این آمار در مقایسه با آماری که در نظرسنجی یک سال پیش انجام شد، سه درصد افزایش یافته است. به گزارش ایرنا، در این نظرسنجی بیشتر کسانی که در یک ماه گذشته کتابی نخوانده اند، زنان و مردان کارمندی بودند که می گویند نداشتن وقت کافی، دلیل اصلی مطالعه نکردن کتاب از سوی آنها در روز است.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

ارائه 70 مقاله پاسخ به شبهات الحادی

در پروژۀ گفتمان های الحادی ....
No image

آماده سازی کتاب فرهنگ تاریخ ادوار مسیحیت

فاز اول پروژۀ مسیحیت شناسی، در قالب معرفی تفصیلی تاریخ ادوار مسیحیت مشتمل بر 50 مدخل که به بررسی تاریخی مسیحیت از قبل از میلاد مسیح تا قرن اخیر پرداخته است،
درگذشت علامه فضل الله

درگذشت علامه فضل الله

علامه "سید‌محمد حسین فضل‌الله " مرجع عالی شیعیان در لبنان که بر اثر خونریزی شدید معده، امروز دار فانی را وداع گفت، در سال 1935م (1354ق) در نجف اشرف در خانواده روحانی دیده به جهان گشود.
تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

تأثیر بعثت نبوی بر فرهنگ و تمدن بشری

عنصر محوری این گردهمایی وزین ارزیابی رهاورد وحی و نبوت از یک سو، بررسی یافته‌های بشری از سوی دیگر و مقدور و کیفیت تأثیر داده‌های آسمانی در داشته‌های زمینی از سوی سوم است تا در تلو این تحقیق مُضلّع نوآوری و شکوفایی تمدن انسانی که عصاره تلفیق عقل و نقل است، روشن شود.
Powered by TayaCMS