دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دیدار چند تن از علمای کوزوو با آیت الله سبحانی

No image
دیدار چند تن از علمای کوزوو با آیت الله سبحانی آیت الله سبحانی در جمع چند تن از مسلمانان اروپای شرقی بر اجرای صحیح واجبات الهی تأکید کرد و گفت: سران مذاهب تسنن همگی از شاگردان مکتب امام صادق(ع) بوده اند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله جعفر سبحانی، استاد عالی حوزه علمیه قم، چهارم خردادماه در دیدار چند تن از علمای اهل تسنن، رهایی ملت اروپای شرقی از چنگال کمونیسم و آزادی بیشتر برای عبادات دینی را نعمتی از جانب خداوند دانست و گفت: شکر این نعمت بزرگ، آموختن معارف اهل بیت(ع) به فرزندان و جوانان است.
وی با بیان این که پیامبر اسلام در میان امت خود دو گنجینه گرانبهای قرآن و عترت را باقی گذاشته است، اظهار داشت: همه سران مذاهب اهل تسنن، از شاگردان مکتب امام صادق(ع) بوده و در این مکتب با معارف الهی و اسلامی آشنا شده اند.
این مدرس خارج فقه حوزه علمیه قم خاطر نشان کرد: طریقت و شریعت دو راه جدا از هم نیستند و برای قدم نهادن در راه طریقت باید با شریعت پیش برویم.
آیت الله سبحانی در ادامه افزود: والاترین شخصیت و نماد شریعت و طریقت اسلامی، امیرالمؤمنین علی(ع) است که ایشان هم در مسجد و در حال نماز به شهادت رسیدند.
وی تأکید کرد: شریعت روش اجرای احکام الهی است و رسیدن به طریقت بدون شریعت امکان ندارد.
استاد عالی حوزه علمیه قم در پایان دشمنان اهل بیت(ع) را کافر و منافق عنوان کرد و گفت: شیعیان درکشورهایی که وهابی ها و ناصبی ها در آن ها زندگی می کنند، باید با انجام صحیح عبادات و پر کردن مساجد خود، بهانه را از دست دشمنان اهل بیت(ع) بگیرند.
منبع: خبرگزاری رسا

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شک در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اخلاص بیان شده است آورده شده.
No image

عجب (خود پسندی) در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد عجب (خود پسندی) بیان شده است آورده شده.
No image

كفر در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد كفر بیان شده است آورده شده.
No image

شکایت و عدم رضا به قضا در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد شکایت و عدم رضا به قضا بیان شده است آورده شده.
No image

گناه در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد گناه بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS