دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کعبه امشب با گلاب کاشان شستشو می‌شود

No image
کعبه امشب با گلاب کاشان شستشو می‌شود شستشوی خانه خدا از سنت های حسنه ای است که دوبار در سال انجام می شود، که یک بار آن در آغاز ماه شعبان و بار دیگر در ماه ذیحجه است.
داخل خانه خدا با آب زمزم و گلاب کاشان و همچنین با انواع بخورها و بهترین خوشبو کننده ها شسته می شود و دیوارهای داخلی آن نیز با انواع پارچه های معطر پاکیزه می شود.
هنگامی که حضرت محمد (ص) مکه را فتح کرد، به یارانش دستور داد که وارد کعبه شده و آن را علاوه بر پاک کردن از بتها از هر گونه کثیفی و آلودگی پاک کنند، از این رو هر ساله شستشوی خانه خدا با یادآوری سنت حسنه پیامبر اسلام انجام می شود.
روز گذشته گلاب مخصوص شستشوی خانه کعبه که هر ساله از ایران تهیه می‌شود از سوی حجت الاسلام حسینی شریف مسئول بعثه مقام معظم رهبری به تولیت حرمین شریفین تحویل داده شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

No image

شک در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اخلاص بیان شده است آورده شده.
No image

عجب (خود پسندی) در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد عجب (خود پسندی) بیان شده است آورده شده.
No image

كفر در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد كفر بیان شده است آورده شده.
No image

شکایت و عدم رضا به قضا در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد شکایت و عدم رضا به قضا بیان شده است آورده شده.
No image

گناه در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد گناه بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS