دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی در پاکستان بررسی شد

No image
سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی در پاکستان بررسی شد نخستین سمینار "سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی" در پاکستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، برای نخستین بار سمینار بین المللی "سهم شبه قاره در زبان و ادب فارسی" 22 فروردین از سوی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشکده خاورشناسی دانشگاه پنجاب لاهور در تالار شورای این دانشکده برگزار شد.
این مراسم با حضور بیش از 40 تن از استادان ایرانی، هندی، بنگلادشی و پاکستانی از جمله منوچهر اکبری از دانشگاه تهران، دکتر ناصح از دانشگاه فردوسی مشهد، دکتر توسلی وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگ ایران درکراچی، دکتر تسبیحی از دایره المعارف بزرگ اسلامی، سید سعید خرازی سرکنسول ایران در لاهور، پرفسور اظهر از طرف رئیس دانشگاه پنجاب و تعداد زیادی از دانشجویان و علاقه مندان به زبان و ادب فارسی افتتاح شد.
رئیس دانشکده خاورشناسی در افتتاحیه این سمینار گفت: همایشهای بین المللی بررسی زبان و ادبیات فارسی در سند که چندین سال به همت رئیس خانه فرهنگ ایران و رئیس گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه کراچی برگزار شده، مشوق و راهنمای بزرگی برای ما بود تا در سرزمین پنجاب نیز این مهم را برگزار کنیم و بتوانیم با دعوت از 40 تن از استادان برجسته زبان و ادب فارسی و متخصصین علوم انسانی در تعامل اندیشه های انسانی سهم داشته باشیم.
وی از همکاری خود برای برگزاری سمینارهای مشابه در آینده خبر داد.
دکتر توسلی وابسته فرهنگی و رئیس خانه فرهنگ ایران، دکتر عراق رضا زیدی از دانشگاه اسلامی دهلی و دکتر ناصح از دانشگاه فردوسی هم به عنوان مهمانان ویژه در مراسم افتتاحیه سخنرانی و مقالات خود را ایراد کردند.
این سمینار در سه نشست برگزار شد و حدود 30 تن از استادان شرکت کننده از کشورهای ایران، هند، بنگلادش و پاکستان مقالات تحقیقی خود را قرائت کردند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
نفاق

نفاق

اميرالمؤمنين علي (ع):«از نفاق دوري كن، به درستي كه فرد دو رو نزد خداوند متعال داراي جايگاه و منزلت نيست.»
مشورت کردن

مشورت کردن

حضرت علي (ع) فرمودند: بر خردمند لازم است كه نظر خردمندان را بر نظر خويش بيفزايد و دانش‏هاي‏ حكيمان را نيز به دانش خود ضميمه كند
مدارا

مدارا

امام علی(ع): بدان كه بس از ایمان به خدای بزرگ، رأس خردمندی مدارا کردن با مردم است و کسی که با مردم به نیکی معاشرت نکند، خیری در او نیست.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد
Powered by TayaCMS