دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مطالعه قرآن و انجیل درک اسلام و مسیحیت را تسهیل می‌کند

No image
مطالعه قرآن و انجیل درک اسلام و مسیحیت را تسهیل می‌کند رهبران مسلمان و مسیحی که دیروز در مرکز اسلامی قرائت که در شهر برکشایر بریتانیا گردهم جمع شدند بودند بر اعتقادات هر دو دین توحیدی و اهمیت خواندن متن قرآن و انجیل تأکید کردند تا پیروان مسلمان و مسیحی به درک درستی از یکدیگر دست یابند.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریدینگ ایگل، مسلمانان و مسیحیان هرکدام به حقانیت کتاب مقدس خود به عنوان کلام خداوند اعتقاد دارند در این گردهمایی که با حضور 200 نفر برگزار شد دو نفر از رهبران مسلمان و مسیحی سخنرانی اصلی را برعهده داشتند.
دکتر پاتریک او کیت یکی از این دو سخنران گفت: حدود نیمی از جمعیت جهان از این دو کتاب پیروی می کنند، کتابهایی که بر فرهنگ، ارزشها و زندگی ما تأثیر گذاشته است.
کیت کشیش کلیسای باپتیست کالواری و دکتر خالد بلانکینشیپ مدرس علوم دینی در دانشگاه تمپل فیلادلفیا اظهار داشتند که هدف از این گردهمایی یادگیری مسلمانان درباره مسیحیت و مسیحیان درباره اسلام است.
دکتر بروس گیپسون از مسلمانان و متصدیان مسجد گفت: پیروان هر دو دین باید اعتقادات یکدیگر را درک کنند، بسیاری از آمریکایی ها درباره اسلام هیچ چیز نمی دانند.
کیت توضیح داد که انجیل دارای 66 کتاب است که به عهدقدیم و جدید افزوده شده است و در ادامه به بخشی از سفر تثنیه اشاره کرد که اظهار داشته بود مردم باید به غریبه ها و بیگانه ها محبت داشته باشند. درحالی که بسیاری از مسیحیان امروز رفتاری آمیخته با وحشت و انزجار نسبت به مسلمانان دارند.
بلانکینشیپ گفت: مسلمانان نیز اعتقاد دارند قرآن کلام خداوند است و توسط پیامبر (ص) به مسلمانان نازل شده و به کرات تصریح کرده در آنچه که در این کتاب آمده است تردید نکنید.
وی تصریح کرد شباهتهای بخشهایی از قرآن و انجیل به قدری است که تمایز میان آنها قابل توجه نیست، قرآن همچنین به متون مقدس مسیحیت و یهودیت اشاره کرده و بسیاری از پیامبرانی که در قرآن نامبرده شده اند در انجیل نیز مورد اشاره قرار گرفته اند.
کیت با اشاره به عقیده تثلیث گفت: مسیحیان اعتقاد دارند وجود خداوند به عنوان، خداوند، مسیح و روح القدس است اما در عین حال خداوند یکتاست و در هیچ کجای انجیل نیامده که مسیحیان به 3 خدا اعتقاد دارند.
هر دو عالم دینی از اسلام و مسیحیت در پایان این نشست بر اهمیت خواندن قرآن و انجیل تأکید کردند.
منبع: مهرنیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
نفاق

نفاق

اميرالمؤمنين علي (ع):«از نفاق دوري كن، به درستي كه فرد دو رو نزد خداوند متعال داراي جايگاه و منزلت نيست.»
مشورت کردن

مشورت کردن

حضرت علي (ع) فرمودند: بر خردمند لازم است كه نظر خردمندان را بر نظر خويش بيفزايد و دانش‏هاي‏ حكيمان را نيز به دانش خود ضميمه كند
مدارا

مدارا

امام علی(ع): بدان كه بس از ایمان به خدای بزرگ، رأس خردمندی مدارا کردن با مردم است و کسی که با مردم به نیکی معاشرت نکند، خیری در او نیست.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد
Powered by TayaCMS