دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

کمک رئیس جمهوری در بخش تجهیزات به جهش پژوهشی منجر می‌شود

No image
کمک رئیس جمهوری در بخش تجهیزات به جهش پژوهشی منجر می‌شود وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص کمک رئیس جمهوری به تجهیز مراکز پژوهشی و آموزشی، این کمک را پیش برنده و رو به جلو دانست.
به گزارش خبرنگار مهر، دکتر کامران باقری لنکرانی در پاسخ به مهر در زمینه میزان نیازهای دانشگاههای علوم پزشکی کشور در بخش تجهیزات یادآور شد: می توان به این کمک دو نوع نگاه کرد که یا همین روال فعلی حفظ شود و یا پیش برنده باشد که نگاه وزارت بهداشت به این مسئله رو به جلو است.
وی ابراز امیدواری کرد که ارائه این کمکها پس از به نتیجه رسیدن به یک جهش پژوهشی در کشور منجر شود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: پیشنهادات وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی به گونه ای تنظیم شده است که تجهیزات لازم برای مراکز پژوهشی در زمینه تحقیقات ضروری و تحقیقات در مرزهای دانش فراهم شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

وفای به عهد

وفای به عهد

امام علی(ع): هيچ‏ يك‏ از فرائض‏ و دستورات خداوند عزّوجلّ، همچون ارج نهادن به وفاي عهد نيست كه مردم- با تمام اختلافاتي كه در خواسته‏ها و عقائدشان مي‏باشد- در رعايت آن متّفق و هم آواز باشند
نفاق

نفاق

اميرالمؤمنين علي (ع):«از نفاق دوري كن، به درستي كه فرد دو رو نزد خداوند متعال داراي جايگاه و منزلت نيست.»
مشورت کردن

مشورت کردن

حضرت علي (ع) فرمودند: بر خردمند لازم است كه نظر خردمندان را بر نظر خويش بيفزايد و دانش‏هاي‏ حكيمان را نيز به دانش خود ضميمه كند
مدارا

مدارا

امام علی(ع): بدان كه بس از ایمان به خدای بزرگ، رأس خردمندی مدارا کردن با مردم است و کسی که با مردم به نیکی معاشرت نکند، خیری در او نیست.
گریه بر سیدالشهداء

گریه بر سیدالشهداء

امام رضا(ع): گریه کنندگان باید بر کسی همچون حسین علیه السلام گریه کنند، چرا که گریستن برای او، گناهان بزرگ را فرو میریزد
Powered by TayaCMS