دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ سازمان کنفرانس اسلامی در مقابل اسراییل چاره اندیشی کند

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ سازمان کنفرانس اسلامی در مقابل اسراییل چاره اندیشی کند
آیت‌الله العظمی مکارم‌شیرازی گفت: سازمان کنفرانس اسلامی در مقابل رژیم غاصب اسراییل که پایبند به هیچ قانونی نیست چاره‌اندیشی کند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، مکارم شیرازی در ابتدای درس خارج روز چهارشنبه اظهار کرد: مسلمانان بر یکدیگر حقوقی دارند که اگر رعایت شود جهان، مدینه فاضله خواهد شد.
مکارم‌شیرازی خاطرنشان کرد: در اسلام تنها حقوق مسلمانان مطرح نشده بلکه حقوق بشر و هر ذی‌حیاتی بیان شده است.
وی به دو گروه وهابیت و دروغگویان حقوق بشر اشاره کرد و افزود: وهابیت چهره اسلام را دگرگون کرده و باعث قتل و خونریزی در دنیا شده‌اند.
این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: دروغگویان حقوق بشر در غزه رسوایی به بار آورده و حال آنکه دم از حقوق بشر می‌زنند.
مکارم‌شیرازی بیان کرد: رژیم غاصب اسراییل کاری کرده که قلب تمام مردم دنیا جریحه‌دار شده اما جمعی از مسلمانان یا سکوت کرده یا در پنهان با اسراییل همکاری می‌کنند.
این استاد خارج حوزه، به تظاهرات مردم جهان اشاره و اظهار کرد: مسلمانان و دولت‌های اسلامی باید دست به دست هم دهند تا اسراییل از منطقه محو شود.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

راهكارهايی در تربيت دينی كودك

نوشتار حاضر با ارائه شناختي زيربنايي از مفهوم تربيت و اشاره به شرايط مربي و مراحل تربيت کودک به تبيين راهکارهايي براي موفقيت والدين در اين امر خطير و سرنوشت ساز مي پردازد.
No image

آثار گناه

در این بخش به بیان موضوع "آثار گناه" پرداخته شده است.
No image

آثار و نتایج پرهیز از شهوات

در این بخش به موضوع " آثار و نتایج پرهیز از شهوات " اشاره شده است.
No image

ثمرات ترک گناه

در این بخش "ثمرات ترک گناه" بیان شده است.
No image

ریشه یابی گناهان

در این بخش به موضوع "ریشه یابی گناهان" پرداخته شده است.
Powered by TayaCMS