دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ مسوولی که اشتباه می کند باید با شجاعت از مردم عذرخواهی کند.

No image
آیت الله العظمی مکارم شیرازی؛ مسوولی که اشتباه می کند باید با شجاعت از مردم عذرخواهی کند.
آیت‌الله العظمی مکارم ‌شیرازی توجیه اشتباه را از اشتباهات انسان دانست و گفت: مسوولی که اشتباه می‌کند باید با شجاعت از مردم عذرخواهی کرده و به توجیه اشتباهاتش نپردازد.
به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا، این مرجع تقلید در درس خارج فقه خود، با بیان این که انسان بر اساس سخنانش در برابر خداوند مؤاخذه می‌شود، گفت: باید مراقب سخن و گفتار خود باشیم تا هر سخنی را بر زبان جاری نکنیم.
مکارم‌ شیرازی تصریح کرد: برخی به سخنان خود توجه نکرده و هر مطلبی را بیان می‌کنند و تنها اذیت دیگران و یا سیلی زدن را اشتباه و خلاف شرع می‌دانند، درحالی که به راحتی غیبت می‌کنند و تهمت می‌زنند و این گناه را برای خود اشتباه به شمار نمی‌آورند.
این استاد درس خارج فقه حوزه خاطرنشان کرد: این توجیهات راه را برای تکرار عمل در آینده می‌گشاید و گاه توجیه یک کار خلاف از خود آن عمل‌ بدتر است.
 
منبع:  www.isna.ir
 

 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

کتاب زیبایی شناسی و غایت شناسی در نظام کانت

کتاب زیبایی شناسی و غایت شناسی در نظام کانت

تبیین مفهوم غایت در آثار یکی از مهمترین اندیشمندان غرب, اهمیت آن در نظام فلسفی
کتاب خودسازی برای خودشناسی

کتاب خودسازی برای خودشناسی

خود‌شناسی را با نگاه اخلاقی و از منظر کتاب و سنت و عقل بررسی
کتاب ره یافتگان  ʂ جلدی)

کتاب ره یافتگان (2 جلدی)

اندیشمندان ره یافته از مسیحیت به تشیع
کتاب نقش رفتار انسان در تغییر سرنوشت

کتاب نقش رفتار انسان در تغییر سرنوشت

تبیین صحیح اندیشه ی دینی در زمینه قضا و قدر و تاثیر اعمال بر تغییر سرنوشت.
Powered by TayaCMS