دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله جوادی آملی؛ استفاده سهمین برای کمک به غزه جایز است

No image
آیت الله جوادی آملی؛ استفاده سهمین برای کمک به غزه جایز است
پیرو استفتاء برخی از مؤمنین در مورد اینکه آیا می‌توان بخشی از وجوهات سهمین را به مردم ستم دیده غزه اختصاص داد یا خیر، آیت‌الله جوادی آملی پرداخت زکات و ثلث سهمین را جایز دانستند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، در این استفتاء آمده است:
«سلام علیکم؛ با عنایت به فجایع دلخراش فلسطین و استمرار جنایات همه‌جانبه استکبار و صهیونیست خون‌آشام با تداوم محاصره باریکه غزه و نسل‌کشی توأم با کشتار بی‌رحمانه زنان، مردان و کودکان که حاصل آن در آستانه فاجعه انسانی قرار گرفتن پاره‌ تن اسلام و آمار فزاینده ویرانی بیمارستان‌ها، مساجد و ... همچنین معلولیت‌ها و زخمی‌های ساکنین آن می‌باشد لذا از محضر شریف حضرتعالی استدعا دارد نظر مبارک راجع به جمع‌آوری و ارسال کمک‌های مردمی خاصه اختصاص بخشی از وجوهات (سهمین) به این مهم را مرقوم فرمایید.
آیت‌الله جوادی آملی در پاسخ عنوان کرد: پرداخت زکات و ثلث سهمین مبارکین جایز و امید قبول خداوند خواهد بود.
 
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

سیاست و اخلاق از جمله موضوعاتی است که فصل خاصی از تاملات فکری و پژوهشهای فلسفی ارسطو را به خود اختصاص داده است.
سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

در اندیشه امام علی (ع)، «دولت» به معنای نهاد دارنده و اِعمال کننده قدرت برای تحقق غایت نهایی است و معاصی ای چون سلطه و برتری جویی در آن راه ندارد.
نسبیت گرایی توصیفی

نسبیت گرایی توصیفی

یکی از مهمترین مباحث فلسفه اخلاق که پیامدهای عملی فوق العاده مهمی برای افراد و جوامع دارد، این است که آیا احکام و ارزشهای اخلاقی مطلقند یا نسبی.
Powered by TayaCMS