دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله سبحانی: مبلغان در راه تبلیغ دین از هیچ قدرتی نهراسند

No image
آیت الله سبحانی: مبلغان در راه تبلیغ دین از هیچ قدرتی نهراسند به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله جعفر سبحانی، رییس مؤسسه علمی امام صادق(ع) صبح امروز، 27 فروردین ماه در مراسم عمامه‌گذاری شماری از طلاب حوزه علمیه قم گفت: طلاب و مبلغان دینی باید همه کارهایشان الهی باشد و در این راه از هیچ قدرتی نهراسند.
وی با بیان این که وجود روحانیان در سطح جامعه نوعی تبلیغ اسلام است، اظهار داشت: لباس مقدس روحانیت افتخار طلاب است، به گونه‌ای که ایشان پس از عمامه‌گذاری به طور رسمی به عنوان سربازان امام زمان (عج) شناخته می‌شوند.
این مرجع تقلید با اشاره به برخی از محدودیت‌هایی که لباس روحانیت ایجاد می‌کند، تأکید کرد: روحانیان باید از شأن و احترام لباس پیامبر(ص) با جدیت تمام پاسداری کنند و موجب کمرنگ شدن تأثیر این لباس مقدس در جامعه نشوند.
آیت الله سبحانی در پایان با اشاره به سالروز میلاد امام حسن عسکری (ع) تصریح کرد: امروز از سویی به دلیل سالروز میلاد یازدهمین اختر آسمان امامت شادان و از سوی دیگر به خاطر تخریب حرمین عسکریین(ع) و ویرانی آن تا به امروز غمگین و گریانیم.
گفتنی است، مراسم عمامه‌گذاری بیست نفر از طلاب مدرسه علمیه شهید حقانی قم صبح امروز با حضور آیت‌الله سبحانی در این مدرسه علمیه برگزار شد.
خبرگزاری رسا
//www.rasanews.com

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

سیاست و اخلاق از جمله موضوعاتی است که فصل خاصی از تاملات فکری و پژوهشهای فلسفی ارسطو را به خود اختصاص داده است.
سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

در اندیشه امام علی (ع)، «دولت» به معنای نهاد دارنده و اِعمال کننده قدرت برای تحقق غایت نهایی است و معاصی ای چون سلطه و برتری جویی در آن راه ندارد.
نسبیت گرایی توصیفی

نسبیت گرایی توصیفی

یکی از مهمترین مباحث فلسفه اخلاق که پیامدهای عملی فوق العاده مهمی برای افراد و جوامع دارد، این است که آیا احکام و ارزشهای اخلاقی مطلقند یا نسبی.
Powered by TayaCMS