دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افراد مسلط به دو زبان کمتر دچار فراموشی می شوند

No image
افراد مسلط به دو زبان کمتر دچار فراموشی می شوند محققان دانشگاه ادینبورگ اسکاتلند ، تعدادی داوطلب را که به دو زبان مسلط بودند را مورد آزمایش قرار دادند و در تحقیقات خود به نتایج خوبی دست یافتند.
بر اساس این گزارش ، زبان مهارتی است که ممکن است مانند یک داروی شیمیایی، از برخی عارضه های جسمانی مانند فراموشی و آلزایمر جلوگیری کند.
در سال 2004 تحقیقی بر روی 104 نفر بین سنین 30 تا 88 سال در کانادا نشان داد ، افرادی که می توانند با تسلط کامل به دو زبان مختلف صحبت کنند و بنویسند، احتمالا هوشمندتر هستند و این هوشمندی را برای مدتی طولانی تری نیز حفظ می کنند.
تحقیقات نشان داده است ، افرادی که یک آلت موسیقی را می نوازند یا جدول حل می کنند و یا به طور منظم مطالعه می کنند احتمالا کمتر در معرض خطر ابتلا به فراموشی قرار می گیرند.
همچنین، این احتمال وجود دارد که یادگیری یک زبان دیگر در اوایل کودکی، فرآیند رشد مدار عصبی را به طور مثبت تحت تاثیر قرار دهد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

عمر و ایمان دو سرمایه الهی و همچون دو کفه یک ترازو به حساب می‌آیند.
تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

زندگی پیامبر اکرم(ص) و راه و رسم وی در عرصه‌های گوناگون سرشار از لطافت‌ها و زیبایی‌های رفتاری است.
آثار خوش‌گمانی به خدا

آثار خوش‌گمانی به خدا

امام هشتم(ع) فرمود: احسن‌الظن بالله فان من حسن ظنه بالله کان الله عند ظنه - به خدا خوش‌بین باش زیرا هر کس به خداوند خوش‌گمان باشد، خدا نیز با گمان خوش او همراه است.
No image

شک در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اخلاص بیان شده است آورده شده.
No image

عجب (خود پسندی) در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد عجب (خود پسندی) بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS