دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

ایران در عرصه اطلاع ‌رسانی موفق بوده است

No image
ایران در عرصه اطلاع ‌رسانی موفق بوده است حجت الاسلام مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت جمهوری اسلامی ایران توانسته در عرصه اطلاع‌رسانی توفیق‌های خوب کسب کند و دیگر بنگاه‌های خبری خارجی نمی‌توانند آنگونه که خود می‌خواهند برای ایران در دنیا خبر درست کنند.
به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی در سومین جشنواره سراسری نشریات فرهنگی که صبح امروز به همت سازمان تبلیغات اسلامی در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، گفت: "در اینکه آگاهی‌بخشی و بدست آوردن آگاهی از ضرورت‌های بشری است، شکی نیست. بر این اساس باید با توسل به اطلاع‌رسانی بسیاری از گرفتاری‌ها را کم کرد."
دکتر خاموشی در ادامه گفت: "بشریت برای بهتر زیستن و بهتر فکر کردن چه از لحاظ فردی و چه اجتماعی، خانوادگی و ... نیاز به اطلاعات دارد." رئیس سازمان تبلیغات اسلامی متذکر شد: "اطلاع رسانی در جهان امروز از ضرورت‌های غیر‌قابل انکار است."
وی در تبیین این پرسش که چرا باید اطلاع رسانی کرد، گفت: "امروزه نیاز به یک مدیریت در عرصه اطلاع رسانی هست، چرا که بیشتر کمپانی‌های اطلاع‌رسانی دنیا پشتوانه مالی و اقتصادی دارند و به این وسیله افکار را هدایت می‌کنند."
خاموشی ادامه داد: "با توجه به اینکه سرعت، دقت و حجم تولیدی اطلاعات در جهان امروز حرف نخست را می‌زند، ما نیز می‌خواهیم مدیریت اطلاع‌رسانی دست خودمان باشد." وی تصریح کرد: "رسالت ما در بحث اطلاع‌رسانی و فضا سازی خبر همان کالا و ارمغان انقلاب اسلامی یعنی فرهنگ انقلاب است."
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ادامه سخنان خود گفت: "فرهنگ ما برگرفته از دین و وحی است و در عین حال این فرهنگ هیچ تضادی با ملیت ما ندارد."

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

عمر و ایمان دو سرمایه الهی و همچون دو کفه یک ترازو به حساب می‌آیند.
تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

زندگی پیامبر اکرم(ص) و راه و رسم وی در عرصه‌های گوناگون سرشار از لطافت‌ها و زیبایی‌های رفتاری است.
آثار خوش‌گمانی به خدا

آثار خوش‌گمانی به خدا

امام هشتم(ع) فرمود: احسن‌الظن بالله فان من حسن ظنه بالله کان الله عند ظنه - به خدا خوش‌بین باش زیرا هر کس به خداوند خوش‌گمان باشد، خدا نیز با گمان خوش او همراه است.
No image

شک در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اخلاص بیان شده است آورده شده.
No image

عجب (خود پسندی) در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد عجب (خود پسندی) بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS