دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

برگزاری میزگرد نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز در قم

No image
برگزاری میزگرد نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز در قم به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در پایان همایش نقش رسانه‌ها و آموزه‌های دینی در پیشگیری از ایدز، که هشتم آذرماه در مؤسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، میزگردی با حضور اساتید و صاحبنظران به منظور پاسخ‌گویی به سؤالات تشکیل شد.
در این میزگرد حجت‌الاسلام جعفر انواری، از کارشناسان علوم قرآنی، در پاسخ به سؤال نقش ازدواج موقت در کاهش آسیب‌های اجتماعی به ویژه ایدز گفت: اگر در جامعه امکان ازدواج دائم برای فرد نباشد، باتوجه به شرایط لازم، می‌تواند ازدواج موقت کند.
وی افزود: البته وظیفه مسؤولان و مردم تسهیل ازدواج جوانان است؛ زیرا ازدواج موقت اگر با توجه به مسائل اجتماعی و شرعی صورت نگیرد و به درستی در جامعه تبیین نشود، نه تنها راه‌گشای مسائل نیست، بلکه خود به عنوان مشکل خانواده‌ها را درگیر می‌کند.
حجت الاسلام انواری ادامه داد: سوء استفاده از احکام شرعی موجب زیر سؤال رفتن احکام نمی‌شود و متولیان فرهنگی موظفند جامعه را نسبت به آموزه‌های جامع و کامل اسلام برای داشتن زندگی سالم آگاه کنند.
در پایان میزگرد نیز حجت الاسلام حسام‌الدین آشنا، عضو هیأت علمی دانشگاه امام صادق(ع)، اظهار داشت: اگر خانواده‌ها را با آموزش صحیح آگاه کنیم، قطعاً جامعه در برابر آسیب‌ها ایمن می‌شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

سیاست و اخلاق از جمله موضوعاتی است که فصل خاصی از تاملات فکری و پژوهشهای فلسفی ارسطو را به خود اختصاص داده است.
سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

در اندیشه امام علی (ع)، «دولت» به معنای نهاد دارنده و اِعمال کننده قدرت برای تحقق غایت نهایی است و معاصی ای چون سلطه و برتری جویی در آن راه ندارد.
نسبیت گرایی توصیفی

نسبیت گرایی توصیفی

یکی از مهمترین مباحث فلسفه اخلاق که پیامدهای عملی فوق العاده مهمی برای افراد و جوامع دارد، این است که آیا احکام و ارزشهای اخلاقی مطلقند یا نسبی.
Powered by TayaCMS