دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

توقیف کتاب شیعی و جنجال بر سر تدریس شیعه در الازهر

No image
توقیف کتاب شیعی و جنجال بر سر تدریس شیعه در الازهر به گزارش شیعه نیوز به نقل از جهان ، در پی پیشنهاد شیخ الازهر مبنی بر لزوم تحصیل دانشجویان شیعه در دانشگاه الازهر، «علی لبن» یکی از نمایندگان پارلمان مصر رسما از پارلمان مصر خواست اقدامی سریع جهت جلوگیری از این امر بکار بندند.
این نماینده مصری با اشاره به پیشنهاد شیخ الازهر در این باره گفت: پیشنهاد شیخ الازهر پیشنهادی خود سرانه و بدون مشورت با مجمع پژوهش‌های اسلامی ارائه شده است.
وی همچنین ادعا کرد: تحصیل دانشجویان شیعه در دانشگاه الازهر و همچنین تدریس مذهب شیعه در این دانشگاه، از هم گسیختگی مذهبی و ایجاد فتنه میان مذاهب را به همراه خواهد داشت؛ چرا که این امر ناخود آگاه موجب مقایسه مذاهب توسط دانشجویان غیر شیعه می شود.
لبن در ادامه تصریح کرد: دانشجویان الازهر به آموزش کلیه مذاهب از جمله مذهب شیعه در یک واحد دانشگاهی می پردازند و لازم نیست برای تدریس این مذهب رشته جداگانه ای راه اندازی شود.
وی همچنین گفت: پیشنهاد شیخ الازهر، پیشنهادی خودسرانه و مخالف قانون مصر و این دانشگاه است.
یادآور می‌شود پیش از این پیشنهاد، بسیاری از عراقیان شیعه که به مصر پناهنده شده‌اند با مخالفت شدید دولت مصر برای ساخت حسینیه روبرو شدند.
در این راستا مجمع پژوهش‌های اسلامی مصر بسیاری از کتب و مجلات شیعیان از جمله کتاب احمد راسم النفیس را مصادره کرد.
کتاب مذکور به چگونگی شیعه شدن احمد راسم النفیس عالم سنی که به تشیع گرویده است، می پردازد.
منبع خبر:
سایت خبری شیعه نیوز

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

انسان به طور طبیعی گرایش به کمال و امور کمالی دارد و لذا عشق به زیبایی‌ها و بیزاری از کاستی‌ها و زشتی‌ها در وجود انسان نهادینه شده است.
علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

پرسش: بر اساس آموزه‌های وحیانی چگونه علم آموزی موجبات از بین رفتن فقر و تنگدستی را فراهم آورده و مستوجب تضمین رزق و روزی انسان می‌گردد؟ لطفاً به نحو اجمال پاسخ دهید.
بخل و آثار زیانبار آن

بخل و آثار زیانبار آن

برخی از رفتارهای اجتماعی بیانگر بینش و نگرش افراد است.
انسان از خاک تا افلاک

انسان از خاک تا افلاک

انسان موجودی مرکب است ولی آنچه هویت انسانی را معنا می‌بخشد، بخش معنوی و روحانی اوست که جایگاه خلافت الهی را به همین سبب کسب کرده است؛ زیرا خداوند پس از آنکه در کالبد خاکی انسان روح خویش را دمید و همه صفات خویش را در انسان با تعلیم اسمایی به ودیعت گذاشت، آنگاه بود که فرمان سجده را صادر کرد و از همه ما سوی الله خواست تا بر انسان سجده کنند.
بی احترامی به بهانه رفاقت!

بی احترامی به بهانه رفاقت!

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است و برای ارائه حیات خویش نیاز به ارتباطات در جامعه دارد.
Powered by TayaCMS