دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

دبیر کل جدید مجمع بین‌المللی فقه اسلامی انتخاب شد

No image
دبیر کل جدید مجمع بین‌المللی فقه اسلامی انتخاب شد به گزارش مرکز خبر حوزه، به نقل از روابط عمومی مجمع تقریب مذاهب اسلامی، آیت‌الله تسخیری در این پیام ضمن آرزوی توفیق جهت تحقق اهداف عالی این مجمع علمی در راستای خدمت به امت اسلامی خواستار وحدت و گسترش انسجام اسلامی در ممالک اسلامی شد.
خاطرنشان می‌شود، مجمع بین‌المللی فقه اسلامی، مرکز علمی، فقهی و فرهنگی وابسته به سازمان کنفرانس اسلامی است که بر اساس قطعنامه صادره در سومین اجلاس سران کشورهای اسلامی با هدف تحقق وحدت فکری اسلامی با در نظر گرفتن تعداد مذاهب، تحکیم بنیادهای عقیدتی امت اسلامی، مقابله با تعصبات مذهبی و اشاعه محبت و مودت بین پیروان مذاهب اسلامی، پاسخ به فتاوای منحرفین و هماهنگی فتاوا در جهان اسلام در سال 1359 صادر شد و نخستین اجلاس رسمی خود را در سال 1361 برگزار کرد.
آیت‌الله تسخیری دبیر کل مجمع به عنوان نماینده رسمی جمهوری اسلامی ایران در مجمع بین‌المللی فقه اسلامی حضور فعال دارد.
گفتنی است، بیش از این محمد حبیب بن خوجه دبیر کل مجمع بین‌المللی فقه اسلامی بود.
منبع خبر:
خبرگزاری حوزه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

انسان به طور طبیعی گرایش به کمال و امور کمالی دارد و لذا عشق به زیبایی‌ها و بیزاری از کاستی‌ها و زشتی‌ها در وجود انسان نهادینه شده است.
علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

پرسش: بر اساس آموزه‌های وحیانی چگونه علم آموزی موجبات از بین رفتن فقر و تنگدستی را فراهم آورده و مستوجب تضمین رزق و روزی انسان می‌گردد؟ لطفاً به نحو اجمال پاسخ دهید.
بخل و آثار زیانبار آن

بخل و آثار زیانبار آن

برخی از رفتارهای اجتماعی بیانگر بینش و نگرش افراد است.
انسان از خاک تا افلاک

انسان از خاک تا افلاک

انسان موجودی مرکب است ولی آنچه هویت انسانی را معنا می‌بخشد، بخش معنوی و روحانی اوست که جایگاه خلافت الهی را به همین سبب کسب کرده است؛ زیرا خداوند پس از آنکه در کالبد خاکی انسان روح خویش را دمید و همه صفات خویش را در انسان با تعلیم اسمایی به ودیعت گذاشت، آنگاه بود که فرمان سجده را صادر کرد و از همه ما سوی الله خواست تا بر انسان سجده کنند.
بی احترامی به بهانه رفاقت!

بی احترامی به بهانه رفاقت!

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است و برای ارائه حیات خویش نیاز به ارتباطات در جامعه دارد.
Powered by TayaCMS