دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رئیس جمهور زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد

No image
رئیس جمهور زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد همزمان با نخستین روز ماه مهر دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور در مجتمع آموزشی دخترانه "پاسداران آسمان" واقع در پایگاه یکم شکاری در محدوده منطقه 9 آموزش و پرورش تهران حضور یافت و زنگ آغاز سال تحصیلی جدید را به صدا درآورد.
رئیس جمهور را در آیین گشایش آغاز سال تحصیلی جدید، محمود فرشیدی وزیرآموزش و پرورش و مسئولان و مدیران آموزش و پرورش شهر تهران همراهی کردند.
رئیس جمهور پس از به صدا درآوردن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید، در جمع دانش آموزان و کادر واحد آموزشی این مجتمع سخنرانی کرد.
حدود یک میلیون و 200 هزار دانش آموز کلاس اولی نیز دیروز در سی و یکمین روز از شهریور ماه، روز شکوفه ها را جشن گرفته و همراه والدین خود راهی مدارس ابتدایی سراسر کشور شدند.
امسال حدود 15 میلیون دانش آموز در مقاطع مختلف تحصیل می کنند.
خبرهای تکمیلی متعاقبا ارسال می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

انسان به طور طبیعی گرایش به کمال و امور کمالی دارد و لذا عشق به زیبایی‌ها و بیزاری از کاستی‌ها و زشتی‌ها در وجود انسان نهادینه شده است.
علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

پرسش: بر اساس آموزه‌های وحیانی چگونه علم آموزی موجبات از بین رفتن فقر و تنگدستی را فراهم آورده و مستوجب تضمین رزق و روزی انسان می‌گردد؟ لطفاً به نحو اجمال پاسخ دهید.
بخل و آثار زیانبار آن

بخل و آثار زیانبار آن

برخی از رفتارهای اجتماعی بیانگر بینش و نگرش افراد است.
انسان از خاک تا افلاک

انسان از خاک تا افلاک

انسان موجودی مرکب است ولی آنچه هویت انسانی را معنا می‌بخشد، بخش معنوی و روحانی اوست که جایگاه خلافت الهی را به همین سبب کسب کرده است؛ زیرا خداوند پس از آنکه در کالبد خاکی انسان روح خویش را دمید و همه صفات خویش را در انسان با تعلیم اسمایی به ودیعت گذاشت، آنگاه بود که فرمان سجده را صادر کرد و از همه ما سوی الله خواست تا بر انسان سجده کنند.
بی احترامی به بهانه رفاقت!

بی احترامی به بهانه رفاقت!

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است و برای ارائه حیات خویش نیاز به ارتباطات در جامعه دارد.
Powered by TayaCMS