دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

رفع مظلومیت از فرهنگ نیازمند اراده ملی است

No image
رفع مظلومیت از فرهنگ نیازمند اراده ملی است رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر اینکه برای عملی شدن فرمایشات رهبری در راستای رفع مظلومیت از فرهنگ باید دستگاههای مختلف اهتمام همه‌گیر داشته باشند، گفت: برای تحقق این امر عزم و اراده ملی از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
حجت الاسلام دکتر سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه مظلومیت در عرصه فرهنگ به عوامل مختلف بستگی دارد، اظهار داشت: طراحی و برنامه ریزی در حوزه فناوری، نگاه نظام اجرایی کشور، منابع انسانی و منابع مالی لازم و ضروری است.
وی تصریح کرد: برای عملی شدن فرمایشات رهبری در راستای رفع مظلومیت، باید دستگاهها، دولت، مجلس، مسئولین و دست اندرکاران اهتمام همه گیر داشته باشند تا رفع مظلومیت محقق شود.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی یادآور شد: در برنامه های سالیانه، در چشم انداز و تحقق اهداف چشم انداز و همچنین در سیاستهای کلی برنامه و توسعه که اینک مسئولین در حال تدوین برنامه توسعه پنجم هستند، دقت لازم در راستای تحقق این امر صورت گیردف، بنابراین یک اراده ملی برای رفع مظلومیت فرهنگ ضروری است.
حجت الاسلام دکتر خاموشی با یادآوری تعامل فرهنگی با دیگر کشورها، افزود: جمهوری اسلامی ایران در تعامل فرهنگی با کشورهای اسلامی باید به سیاستگذاری کلان، خرد، منطقه‌ای و حتی با تقسیم‌بندی کشورهای اسلامی و غیر اسلامی و مناطق قاره‌ای توجه داشته باشد.
وی با تأکید بر اینکه محور فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است، گفت: در اساسنامه این سازمان این مهم دیده شده است. باید نهادهای مختلف خود را با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی هماهنگ کنند تا در ارائه فعالیتهای فرهنگی خارج از کشور نیز این ضرورت مهم، با هماهنگی و همکاری تحقق یابد .

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

عمر و ایمان دو سرمایه الهی و همچون دو کفه یک ترازو به حساب می‌آیند.
تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

زندگی پیامبر اکرم(ص) و راه و رسم وی در عرصه‌های گوناگون سرشار از لطافت‌ها و زیبایی‌های رفتاری است.
آثار خوش‌گمانی به خدا

آثار خوش‌گمانی به خدا

امام هشتم(ع) فرمود: احسن‌الظن بالله فان من حسن ظنه بالله کان الله عند ظنه - به خدا خوش‌بین باش زیرا هر کس به خداوند خوش‌گمان باشد، خدا نیز با گمان خوش او همراه است.
No image

شک در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اخلاص بیان شده است آورده شده.
No image

عجب (خود پسندی) در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد عجب (خود پسندی) بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS