دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

سخنگوی فدرال حزب سبز اتریش نسبت اسلام و تروریسم را تقبیح کرد

No image
سخنگوی فدرال حزب سبز اتریش نسبت اسلام و تروریسم را تقبیح کرد سخنگوی فدرال حزب سبز اتریش اعلام کرد با تلاشهای برخی احزاب که تلاش می کنند اسلام را به تروریسم نسبت دهند مخالف است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری کویت، الکساندر ون در بلن اظهار داشت: این امر با منافع تمام مردم اتریش سازگار است که 400 هزار مسلمانی که در این کشور زندگی می کنند در نتیجه اقدامات عده ای افراط گرا مورد اتهام واقع نشوند.
وی گفت: حزب سبز اتریش سومین حزب بزرگ کشور حمایت خود را از جامعه اسلامی در بسیاری از گردهمایی ها ابراز کرده است.
این سیاستمدار اتریشی ابتکار عمل هینز فیشر رئیس جمهور اتریش را برای دیدار با نمایندگان جامعه اسلامی در اتریش مورد تجلیل قرار داد و آن را نمونه ترویج همزیستی بین دینی و فرهنگی دانست.
مسلمانان اتریشی حدود نیم میلیون از جمعیت هشت میلیونی این کشور را تشکیل داده و اسلام براساس "قانون اسلام" که توسط امپراطور فرانس ژوزف در سال 1912 تصویب شد در این کشور به رسمیت شناخته شده و پس از مسیحت کاتولیک دومین دین اتریش محسوب می‌شود

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

سخن‌چینی بزرگ‌ترین جادو

عمر و ایمان دو سرمایه الهی و همچون دو کفه یک ترازو به حساب می‌آیند.
تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

تأملی بر سیره اخلاقی پیامبر رحمت(ص) در آستانه رحلت آن حضرت

زندگی پیامبر اکرم(ص) و راه و رسم وی در عرصه‌های گوناگون سرشار از لطافت‌ها و زیبایی‌های رفتاری است.
آثار خوش‌گمانی به خدا

آثار خوش‌گمانی به خدا

امام هشتم(ع) فرمود: احسن‌الظن بالله فان من حسن ظنه بالله کان الله عند ظنه - به خدا خوش‌بین باش زیرا هر کس به خداوند خوش‌گمان باشد، خدا نیز با گمان خوش او همراه است.
No image

شک در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد اخلاص بیان شده است آورده شده.
No image

عجب (خود پسندی) در آیات و روایات اسلامی

در متن ذیل تعدادی از روایاتی که از معصومین علیهم السلام در مورد عجب (خود پسندی) بیان شده است آورده شده.
Powered by TayaCMS