دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

فعالیت چهل‌هزار سایت وهابی علیه شیعه

No image
فعالیت چهل‌هزار سایت وهابی علیه شیعه دکتر حسینی قزوینی گفت: وهابیت در مقابله با فرهنگ غنی شیعه عاجز مانده است و برای تحریک اذهان جوانان به ادلّه و تهمت های بی اساس روی آورده است.
به گزارش خبرنگار شیعه نیوز، دکتر حسینی قزوینی، رئیس موسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر(عج)، در دیدار با دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر با هشدار به هجمه گسترده وهابیت علیه شیعیان و فعالیت چهل هزار وب سایت وهابی ضد شیعه گفت: بر اساس گفته یکی از وزرای دولت عربستان در سال گذشته بیش از ده میلیون لوح فشرده، کاست و جزوه در طول یک ماه برگزاری ایام حج در اختیار حجاج قرار گرفته که 90 درصد مطالب آنها تهمت، افترا و کذب علیه شیعه بوده است.
حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی قزوینی، رئیس موسسه تحقیقاتی حضرت ولیعصر(عج)، در دیدار با دانشجویان دانشگاه صنعتی امیر کبیر با اشاره به هجمه گسترده وهابیت نسبت به شیعیان، گفت: وهابیت با انتشار جزوات انحرافی به ویژه در ایام حج سعی دارد جوانان را نسبت به مسئله غدیر بدبین و عقیده آنان را منحرف کند.
وی تصریح کرد: اکنون چهل هزار وب سایت که از طرف وهابیت پشتیبانی می شود به صورت شبانه روزی علیه شیعه فعالیت می کنند و برخی از کتب ضد شیعی را در تیراژ هشت میلیونی چاپ و در کشور های عربی پخش می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

سیاست و اخلاق از جمله موضوعاتی است که فصل خاصی از تاملات فکری و پژوهشهای فلسفی ارسطو را به خود اختصاص داده است.
سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

در اندیشه امام علی (ع)، «دولت» به معنای نهاد دارنده و اِعمال کننده قدرت برای تحقق غایت نهایی است و معاصی ای چون سلطه و برتری جویی در آن راه ندارد.
نسبیت گرایی توصیفی

نسبیت گرایی توصیفی

یکی از مهمترین مباحث فلسفه اخلاق که پیامدهای عملی فوق العاده مهمی برای افراد و جوامع دارد، این است که آیا احکام و ارزشهای اخلاقی مطلقند یا نسبی.
Powered by TayaCMS