دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مدیر حوزه علمیه قم؛ آثار امام (ره) به زبان های مختلف دنیا ترجمه شود.

No image
مدیر حوزه علمیه قم؛ آثار امام (ره) به زبان های مختلف دنیا ترجمه شود.
مدیر حوزه علمیه قم گفت: باید با اطمینان و اعتماد آثار امام (ره) به زبان‌های زنده دنیا ترجمه شود.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله مقتدایی در دیدار مسوولان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی دفتر قم، بر لزوم تبیین نظرات امام و نشر آن در جهان تاکید کرد.
وی در خصوص استقبال مسلمانان جهان از نظرات علمی و فقهی امام خمینی (ره) گفت: اوایل انقلاب که به سنگال رفته بودیم، می‌گفتند عربستان خیلی اینجا هزینه می‌کند و مسجدی مثل مسجد مدینه می‌سازد ولی با وجود این مردم دنبال صفحه‌ای از بیانات امام خمینی (ره) هستند.
مدیر حوزه علمیه قم، آثار امام (ره) را یکی از مهمترین علل گرایش جوانان ملت‌های مختلف به تشیع برشمرد و گفت: در مالزی، فردی می‌گفت که 54 اثر علمی چاپ کرده‌ام و در اغلب آنها اسم امام را آورده‌ام، زیرا امام ما را بینا و شنوا کرد.
در ادامه این دیدار، حجت‌الاسلام موسوی‌ مسئول دفتر نمایندگی موسسه نشر آثار امام در قم، با ارایه گزارشی از فعالیت‌های این موسسه گفت: دانشنامه امام خمینی در حال جمع‌آوری و موسوعه امام خمینی در هفتاد تا هشتاد جلد تدوین می‌شود.
وی آمادگی موسسه نشر آثار امام را بر همکاری با بخش‌های مختلف حوزه اعلام کرد.
مدیر حوزه علمیه قم همچنین در جمع خواهران مبلغه ایرانشهر با اشاره به تبلیغات مسموم دشمنان علیه اسلام اظهار کرد: دشمنان در فکر منحرف کردن افکار مردم و دور کردن آنها از اهل ‌بیت (ع) هستند.
آیت‌الله مقتدایی، با اشاره به دهه اول ذی‌الحجه و بیان فضایل و شرافت این ماه گفت: اعمال حج که یکی از ارکان اسلام است در این ماه قرار دارد و این یکی از نشانه‌های عظمت و شرافت ذی‌الحجه است.
وی افزود: اگر کارهایمان مطابق با رضای خدا باشد، می‌توانیم با خدا وعده ملاقات داشته باشیم.
مدیر حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: تبلیغ بانوان در منطقه‌ای که شیطنت دشمنان بیشتر است در حکم خط مقدم جنگ با دشمنان اسلام است.
آیت‌الله مقتدایی به سیاست‌های چندگانه دشمنان اهل‌بیت (ع) از قبیل تولید نسل و تبلیغ چهره به چهره و ... اشاره کرد و گفت: شما با حزب شیطان مبارزه می‌کنید، لذا تبلیغ خود را با سند و دور از خرافات انجام دهید و شبهات را دقیق و با مطالعه پاسخ دهید، زیرا اثر و نورانیت کلام اهل‌بیت (ع) باعث جذب مردم به سوی تشیع ودین خدا می‌شود.
منبع:  www.isna.ir

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

سیاست و اخلاق از جمله موضوعاتی است که فصل خاصی از تاملات فکری و پژوهشهای فلسفی ارسطو را به خود اختصاص داده است.
سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

در اندیشه امام علی (ع)، «دولت» به معنای نهاد دارنده و اِعمال کننده قدرت برای تحقق غایت نهایی است و معاصی ای چون سلطه و برتری جویی در آن راه ندارد.
نسبیت گرایی توصیفی

نسبیت گرایی توصیفی

یکی از مهمترین مباحث فلسفه اخلاق که پیامدهای عملی فوق العاده مهمی برای افراد و جوامع دارد، این است که آیا احکام و ارزشهای اخلاقی مطلقند یا نسبی.
Powered by TayaCMS