دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

میلاد امام سجاد علیه السلام

میلاد امام زین العابدین علیه السلام بر شیعیان مبارک باد زین العباد حضرت سجاد شاه دین نامش علی و پادشه کشور دل است (صابر کرمانی)
No image
میلاد امام سجاد علیه السلام
امام سجاد علیه السلام فرمود: «قال عَلِیُّ بنُ الحُسَینِ (ع): اَلا أن للعبد اَربَعُ: عَینان یُصبربهما أمرَدینه وَ دُنیاهُ وَعَینانِ یُبصِرُ بهما امر اخرته،و اذا ارادَ الله بِعَبدٍ خَیراً فَتَحَ لَهُ العَیِنینِ اللَّتینِ فِی قَلبِهِ فَاَبصَرَ بِهِما الغیب وامر اخرته واذا ارادَ بِهِ غَیرََ ذلِکَ تَرَکَ القُلبَ بِما فیهِ.» «آگاه باش برای بنده چهار چشم باشد، با دو چشم کارهای دین و دنیای خود بیند و با دو چشم دیگر تنها کار آخرت خود را می نگرد و چون خدا خوبی و خیر بنده ای را بخواهد دو چشم دلش را بگشاید و با آن دو چشم پنهانی های جهان و و امر آخرت را ببیند و چون برای بند غیر آن را بخواهد دلش را با همه سیه کاریها که در آن است واگذار فرماید (دو چشم دلش کور باشد و مقصود از دو چشم دیگر، دیدگان دل است که از تعبیر به بصیرت می شود).»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

سیاست و اخلاق از جمله موضوعاتی است که فصل خاصی از تاملات فکری و پژوهشهای فلسفی ارسطو را به خود اختصاص داده است.
سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

در اندیشه امام علی (ع)، «دولت» به معنای نهاد دارنده و اِعمال کننده قدرت برای تحقق غایت نهایی است و معاصی ای چون سلطه و برتری جویی در آن راه ندارد.
نسبیت گرایی توصیفی

نسبیت گرایی توصیفی

یکی از مهمترین مباحث فلسفه اخلاق که پیامدهای عملی فوق العاده مهمی برای افراد و جوامع دارد، این است که آیا احکام و ارزشهای اخلاقی مطلقند یا نسبی.
Powered by TayaCMS