دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست «بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا» در 22دیماه

No image
نشست «بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا» در 22دیماه به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دکتر «محمد‌امیر شیخ‌نوری»، مدیر گروه تاریخ و تمدن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی درباره برگزاری این نشست گفت: مهمانان این نشست پرفسور «محمد حیدر»، رئیس دانشگاه اسلامی کنیا و دکتر «علی‌عباس علی»، سفیر کشور کنیا در ایران (دارای درجه دکترای الهیات از دانشگاه کمبریج) خواهند بود.
وی افزود: پژوهشگران و اعضای هیئت علمی گروه تاریخ و جمعی دیگر از محققان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در این نشست حضور خواهند داشت.
شیخ‌نوری یادآور شد: در نشست بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا، نتایج جدیدترین پژوهش‌ها و مشاهدات درباره این موضوع، با رویکرد فرهنگی و تاریخی ارائه و راه‌کارهای گسترش روابط و تعمیق تعالیم اسلامی در این کشورها مورد بحث و بررسی کارشناسان قرار خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: این نشست روز شنبه 22 دی‌ماه سال‌جاری از ساعت 15:30 الی 17:30 در محل سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی واقع در تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر (بخارست)، کوچه دوم، پلاک 33 برگزار می‌شود و حضور عموم علاقه‌مندان به‌ویژه دانشجویان و محققان در این نشست آزاد خواهد بود.
منبع خبر:
خبر گزری قرآنی ایران

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

انسان به طور طبیعی گرایش به کمال و امور کمالی دارد و لذا عشق به زیبایی‌ها و بیزاری از کاستی‌ها و زشتی‌ها در وجود انسان نهادینه شده است.
علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

پرسش: بر اساس آموزه‌های وحیانی چگونه علم آموزی موجبات از بین رفتن فقر و تنگدستی را فراهم آورده و مستوجب تضمین رزق و روزی انسان می‌گردد؟ لطفاً به نحو اجمال پاسخ دهید.
بخل و آثار زیانبار آن

بخل و آثار زیانبار آن

برخی از رفتارهای اجتماعی بیانگر بینش و نگرش افراد است.
انسان از خاک تا افلاک

انسان از خاک تا افلاک

انسان موجودی مرکب است ولی آنچه هویت انسانی را معنا می‌بخشد، بخش معنوی و روحانی اوست که جایگاه خلافت الهی را به همین سبب کسب کرده است؛ زیرا خداوند پس از آنکه در کالبد خاکی انسان روح خویش را دمید و همه صفات خویش را در انسان با تعلیم اسمایی به ودیعت گذاشت، آنگاه بود که فرمان سجده را صادر کرد و از همه ما سوی الله خواست تا بر انسان سجده کنند.
بی احترامی به بهانه رفاقت!

بی احترامی به بهانه رفاقت!

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است و برای ارائه حیات خویش نیاز به ارتباطات در جامعه دارد.
Powered by TayaCMS