دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر استاد یوسف اسعد داغر درباره آیت الله محمد محسن آقا بزرگ تهرانی منزوی

No image
نظر استاد یوسف اسعد داغر درباره آیت الله محمد محسن آقا بزرگ تهرانی منزوی

استاد یوسف اسعد داغر، دانشمند و محقق مسیحى و مورخ پرکار و صاحب آثار فراوان از جمله «مصادر الدراسه الادبیه» مى نویسد :

«به خدا سوگند اگر براى شیعه، در قرن چهاردهم هجرى نمى بود جز امینى بزرگ و الغدیرش، و مرحوم سید محسن امین و اعیان الشیعه اش، و علامه کبیر شیخ آقا بزرگ و الذریعه اش، در نظر خردمندان، همین مردان دین براى خدمت به علم و اجتماع و هدایت افکار کافى بود ...»([42])

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

رابطه اخلاق و سیاست در نظریه ارسطو

سیاست و اخلاق از جمله موضوعاتی است که فصل خاصی از تاملات فکری و پژوهشهای فلسفی ارسطو را به خود اختصاص داده است.
سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

سیاست اخلاقی و اخلاق سیاسی

در اندیشه امام علی (ع)، «دولت» به معنای نهاد دارنده و اِعمال کننده قدرت برای تحقق غایت نهایی است و معاصی ای چون سلطه و برتری جویی در آن راه ندارد.
نسبیت گرایی توصیفی

نسبیت گرایی توصیفی

یکی از مهمترین مباحث فلسفه اخلاق که پیامدهای عملی فوق العاده مهمی برای افراد و جوامع دارد، این است که آیا احکام و ارزشهای اخلاقی مطلقند یا نسبی.
Powered by TayaCMS