دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر مرحوم شیخ محمّد شریف رازى درباره آیت الله سیّد مرتضی خسروشاهی

No image
نظر مرحوم شیخ محمّد شریف رازى درباره آیت الله سیّد مرتضی خسروشاهی

مرحوم شیخ محمّد شریف رازى در آثار الحجة در مورد ایشان مى گوید:

«علمُ الحجة، آیت الله الکبرى حاج سیّد مرتضى الخسروشاهى تبریزى ـ اعلى الله مقامه ـ به درستى که آن مرحوم(قدس سره) در تمامى عمر خود، مواظبِ عمل و صلاح بود، بلکه حلیف تقوى بودند و با کبر سنّ، بر تدریس اشتغال داشت و تدریس آن مرحوم، به وجهى بود که طلابِ فقه و علم بر آن رغبت مى کردند و از این لحاظ، همه منقاد و جمیعِ اهل علم به آن مرحوم خاضع بودند و به فقه و فقاهت آن مرحوم اقرار کرده اند.

آن مرحوم، مقتداء و پیشوا بود و از علم ایشان جمع کثیرى از معمّرین اهل علم استفاده نمودند، به طورى که هر روز به منزل آن مرحوم براى کسبِ استضائه از نور دانش و اخذِ هدایت از ظلمات جهل به دورِ شمس هدایت آن مرحوم جمع مى شدند.

عابد و مجتهد بود و بر اقامه ستونِ علم اشتغال داشت و بر بزرگى علم و جلالت شأنِ آن مرحوم کفایت مى کند.»[31]

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

سید مرتضی خسروشاهی

سید مرتضی خسروشاهی

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

انسان به طور طبیعی گرایش به کمال و امور کمالی دارد و لذا عشق به زیبایی‌ها و بیزاری از کاستی‌ها و زشتی‌ها در وجود انسان نهادینه شده است.
علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

پرسش: بر اساس آموزه‌های وحیانی چگونه علم آموزی موجبات از بین رفتن فقر و تنگدستی را فراهم آورده و مستوجب تضمین رزق و روزی انسان می‌گردد؟ لطفاً به نحو اجمال پاسخ دهید.
بخل و آثار زیانبار آن

بخل و آثار زیانبار آن

برخی از رفتارهای اجتماعی بیانگر بینش و نگرش افراد است.
انسان از خاک تا افلاک

انسان از خاک تا افلاک

انسان موجودی مرکب است ولی آنچه هویت انسانی را معنا می‌بخشد، بخش معنوی و روحانی اوست که جایگاه خلافت الهی را به همین سبب کسب کرده است؛ زیرا خداوند پس از آنکه در کالبد خاکی انسان روح خویش را دمید و همه صفات خویش را در انسان با تعلیم اسمایی به ودیعت گذاشت، آنگاه بود که فرمان سجده را صادر کرد و از همه ما سوی الله خواست تا بر انسان سجده کنند.
بی احترامی به بهانه رفاقت!

بی احترامی به بهانه رفاقت!

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است و برای ارائه حیات خویش نیاز به ارتباطات در جامعه دارد.
Powered by TayaCMS