دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

یاد یار مهربان

No image
یاد یار مهربان مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" روز شنبه با حضور دکتر غلامعلی حدادعادل رئیس مجلس شورای اسلامی، دکتر محمدباقر قالیباف شهردار تهران و تنی چند از مسئولان فرهنگی گشایش می یابد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" با هدف ارتقای فرهنگ کتاب و کتابخوانی در میان دانش آموزان، حمایت از ناشران و توسعه علم و در راستای طرح اهدای کتاب به مدارس با حضور 422 ناشر، روز شنبه 12 آبان ماه، ساعت 30/15 در شبستان مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می شود.
در این دوره از نمایشگاه "یاد یار مهربان" که از تاریخ 13 تا 20 آبان ماه جاری در مصلی امام خمینی و با بودجه ای معادل 2 میلیارد و چهارصد میلیون تومان برگزار می شود، علاوه بر حضور 422 ناشر، 120 شرکت کننده نیز در بخش جنبی نمایشگاه فعالیت خواهند داشت.
در این نمایشگاه به 2750 مدرسه ابتدایی، 2000 مدرسه راهنمایی و 2350 آموزشگاه متوسطه (دبیرستان، هنرستان کار و دانش، هنرستان فنی، هنرستان حرفه ای)، کلیه کتابخانه های شهر تهران و همچنین حوزه های علمیه و مدارس دینی بر اساس بودجه تعریف شده برای هر یک، کتاب اهدا می شود. در پنجمین دوره نمایشگاه "یاد یار مهربان" میزان اعتبار تخصیص یافته به هر یک از دوره های تحصیلی مدارس تهران به ترتیب، مدارس ابتدایی 240 هزار تومان، مدارس راهنمایی 280 هزار تومان، دبیرستان ها 340 هزار تومان، پیش دانشگاهی 300 هزار تومان، حوزه های علمیه و مدارس دینی هر یک حداقل 350 هزار تومان و کلیه کتابخانه های شهر تهران هر یک، یک میلیون تومان است و طبق اعلام دبیرخانه نمایشگاه تاکنون 18000 کتاب و CD وصول شده است.
از دیگر برنامه هایی که برای نمایشگاه پنجم درنظر گرفته شده، می توان به حضور شهرداران مناطق مختلف برای دیدار رودررو با نمایندگان مدارس اشاره کرد. برنامه این دیدارها به این شکل است؛ در روزهای 13 و 14 آبان شهرداران مناطق 7 ،9 ،16 ،13 ،1و10 ، روزهای 15 و 16 آبان شهرداران مناطق 12 ، 18 ، 17 ، 28 و 21، روزهای 17 و 18 آبان شهرداران مناطق 5 ، 19 ،4 ، 3 و 22 و روزهای 19 و 20 آبان نیز شهرداران مناطق 15 ،14 ،11 ،6 و 20 با حضور در نمایشگاه با نمایندگان مدارس دیدار خواهند داشت.
لازم به ذکر است در پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" سامانه 137 و سامانه اطلاع رسانی و نظارت همگانی 1888 شهرداری در طول ایام برگزاری نمایشگاه حضوری مستمر خواهد داشت. همچنین ساعت بازدید از نمایشگاه "یاد یار مهربان" از ساعت 30/8 تا 16 است.
پنجمین نمایشگاه "یاد یار مهربان" با مشارکت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران (موسسه نشر شهر)، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت آموزش و پرورش در محل مصلی بزرگ امام خمینی از 13 تا 20 آبان ماه برگزار می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

چگونه خود را از گمراهی نگه داریم؟

انسان به طور طبیعی گرایش به کمال و امور کمالی دارد و لذا عشق به زیبایی‌ها و بیزاری از کاستی‌ها و زشتی‌ها در وجود انسان نهادینه شده است.
علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

علم آموزی و تأمین رزق و روزی (پرسش و پاسخ؟)

پرسش: بر اساس آموزه‌های وحیانی چگونه علم آموزی موجبات از بین رفتن فقر و تنگدستی را فراهم آورده و مستوجب تضمین رزق و روزی انسان می‌گردد؟ لطفاً به نحو اجمال پاسخ دهید.
بخل و آثار زیانبار آن

بخل و آثار زیانبار آن

برخی از رفتارهای اجتماعی بیانگر بینش و نگرش افراد است.
انسان از خاک تا افلاک

انسان از خاک تا افلاک

انسان موجودی مرکب است ولی آنچه هویت انسانی را معنا می‌بخشد، بخش معنوی و روحانی اوست که جایگاه خلافت الهی را به همین سبب کسب کرده است؛ زیرا خداوند پس از آنکه در کالبد خاکی انسان روح خویش را دمید و همه صفات خویش را در انسان با تعلیم اسمایی به ودیعت گذاشت، آنگاه بود که فرمان سجده را صادر کرد و از همه ما سوی الله خواست تا بر انسان سجده کنند.
بی احترامی به بهانه رفاقت!

بی احترامی به بهانه رفاقت!

با توجه به اینکه انسان موجودی اجتماعی است و برای ارائه حیات خویش نیاز به ارتباطات در جامعه دارد.
Powered by TayaCMS