دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آثار برگزیده جشنواره کبوتر حرم نقد می شود

No image
آثار برگزیده جشنواره کبوتر حرم نقد می شود علی مرادی در گفتگو با خبر نگار مهر در مشهد افزود: نشست تخصصی نقد و بررسی آثار برگزیده جشنواره از برنامه های جنبی است.
دبیر سومین جشنواره بین المللی داستان های کوتاه کبوتر حرم خاطرنشان کرد: برپایی کارگاه آموزشی برای علاقه مندان و نویسندگان و همچنین نمایشگاهی از آثار مکتوب نویسندگان سمنانی از دیگر برنامه های حاشیه ای جشنواره کبوتر حرم است.
مرادی تصریح کرد: نمایشگاه کتب مذهبی از مؤلفین سمنانی، مسابقات کتبی در خصوص حضرت رضا (ع) و همچنین سخنرانی منتقدان خارجی از دیگر برنامه های این جشنواره است.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی سمنان افزود: تاکنون 340 اثر به دبیرخانه رسیده است که استان خراسان رضوی و سمنان بیشترین آثار ارسالی را داشته اند.
سومین جشنواره کبوتر حرم در 23 تا 24 آبان ماه سال جاری در سمنان با حضور هنرمندان و بازیگران سریال ولایت عشق و اساتید و منتقدان ادبی برگزار می شود.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادات استفهام

ادات استفهام

"استفهام" مصدر باب "استفعال" از ماده‌ی "فهم" و در لغت به معنای پرسیدن به جهت شناختن و فهمیدن است.
No image

بَدَل

"بَدَل" بر وزن "فَعَل" اسم از ماده‌ی "بدل" و در لغت به معنای جانشین است. در اصطلاح نحو "بدل" تابعی است که حکم نسبت داده شده به متبوع در جمله، به آن (تابع)نسبت داده می‌شود و در واقع تابع (بدل)، مقصود حقیقی گوینده است
No image

ارتباط "تمییز" و "حال"

این نوشتار در دو بخش با ذکر تفاوت و شباهت میان "تمییز" و "حال"، به مقایسه آن دو می‌پردازد
No image

اشکال "بدل" و "مبدل منه"

این نوشتار به بررسی اشکال "بدل" و "مبدل‌منه" در کلام به اعتبار نوع آن دو از جهت مفرد یا جمله بودن، اسم یا فعل بودن می‌پردازد
No image

تأویل "موصول حرفی" و "صله" به "مصدر"

در این نوشتار ابتدا چگونگی و مراحل تأویل به مصدر در دو موصول حرفی "أن" و "أنَّ" و صله‌ی آن دو بیان شده و در سایر موصول‌های حرفی ("أن" مخففه، "لو"، "کَی" و "ما") همچون طریقه مذکور در "أن" و "أنَّ" عمل می‌شود و در پایان به نکاتی پیرامون تاویل به مصدر اشاره می‌شود.
Powered by TayaCMS