دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آغاز فعالیت علمی مدرسه علمیه امیرالمؤمنین تهران

No image
آغاز فعالیت علمی مدرسه علمیه امیرالمؤمنین تهران
مدرسه علمیه امیرالمؤمنین(ع) تهران سال تحصیلی جدید را با حضور طلاب و اساتید حوزه و با سخنرانی حجت‌الاسلام نقویان آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مدرسه علمیه امیرالمؤمنین(ع) تهران، در آخرین روز ماه شعبان، مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید را برگزار کرد.
حجت‌الاسلام نقویان در این مراسم گفت: حوزه‌های علمیه، نمایی از بهشت هستند؛ با این تفاوت که در این بهشت مکلّف نیز هستیم.
وی با اشاره به این‌که درس برای طلاب بسیار مهم و سرنوشت‌ساز است، افزود: امروز دنیا در اوج بی‌رحمی است؛ به پیامبر و قرآن اهانت می‌کنند، حرم ائمه اطهار(ع) را هتک حرمت می‌کنند که تنها راه مقابله با آنها درس خواندن است.
استاد حوزه و دانشگاه طلاب را به دقّت و توجه در اعمال خود توصیه کرد و ابراز داشت: طلاب علوم دینی باید با دیگران تفاوت داشته باشند، طلبه نباید مسجد بسازد؛ بلکه باید مسجدساز بسازد.
حجت‌الاسلام نقویان در ادامه تصریح کرد: طلاب در زمینه قرآن، تاریخ اسلام و ادبیات فارسی، مطالعات بیشتری داشته باشند و با قرآن مأنوس شوند.
گفتنی است، مدرسه علمیه امیرالمؤمنین(ع) به مناسبت همزمانی آغاز سال تحصیلی با ایام مبارک رمضان برنامه‌های مختلف قرآنی و معنوی را برای طلاب در نظر گرفت.
 
 
 

 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادات استفهام

ادات استفهام

"استفهام" مصدر باب "استفعال" از ماده‌ی "فهم" و در لغت به معنای پرسیدن به جهت شناختن و فهمیدن است.
No image

بَدَل

"بَدَل" بر وزن "فَعَل" اسم از ماده‌ی "بدل" و در لغت به معنای جانشین است. در اصطلاح نحو "بدل" تابعی است که حکم نسبت داده شده به متبوع در جمله، به آن (تابع)نسبت داده می‌شود و در واقع تابع (بدل)، مقصود حقیقی گوینده است
No image

ارتباط "تمییز" و "حال"

این نوشتار در دو بخش با ذکر تفاوت و شباهت میان "تمییز" و "حال"، به مقایسه آن دو می‌پردازد
No image

اشکال "بدل" و "مبدل منه"

این نوشتار به بررسی اشکال "بدل" و "مبدل‌منه" در کلام به اعتبار نوع آن دو از جهت مفرد یا جمله بودن، اسم یا فعل بودن می‌پردازد
No image

تأویل "موصول حرفی" و "صله" به "مصدر"

در این نوشتار ابتدا چگونگی و مراحل تأویل به مصدر در دو موصول حرفی "أن" و "أنَّ" و صله‌ی آن دو بیان شده و در سایر موصول‌های حرفی ("أن" مخففه، "لو"، "کَی" و "ما") همچون طریقه مذکور در "أن" و "أنَّ" عمل می‌شود و در پایان به نکاتی پیرامون تاویل به مصدر اشاره می‌شود.
Powered by TayaCMS