دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ همه در برابر توطئه های ادیان دروغین و ساختگی مسؤولند

No image
آیت الله العظمی صافی گلپایگانی؛ همه در برابر توطئه های ادیان دروغین و ساختگی مسؤولند
حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی گفت: باید در برابر توطئه‌های دشمن و ایادی ادیان دروغین و ساختگی، هوشیار باشیم.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‌الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید، صبح امروز در دیدار افسران ارشد و فرماندهان دوره بصیرت مرکز آموزشی حضرت معصومه‌(س) نیروی زمینی و هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: باید در برابر توطئه‌های دشمن و ایادی ادیان دروغین و ساختگی ، هوشیار باشیم، برنامه ریزی کنیم و مقاومت و ایستادگی داشته باشیم.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، ضمن خیر مقدم به حاضران گفت: مقامی بالاتر و برتر از این نیست که انسان بتواند خود را در راه امام زمان(عج) قرار دهد و رضایت ایشان را فراهم کند و چیزی بالاتر از این نیست که جزء سربازان امام زمان(عج) باشیم.
وی افزود: خداوند قادر متعال به ما مسلمانان سرمایه و ذخیره بزرگی هدیه کرده است که از همه نعمت‌ها و هدایای خداوندی بالاتر است.
حضرت آیت الله صافی گلپایگانی، قرآن کریم و وجود مقدس امام زمان(عج) در عصر حاضر را بزرگ‌ترین نعمت و هدیه خداوندی به مسمانان دانست و تأکید کرد: ما به این دو مرکز اتکا و اتکال داریم.
وی تأکید کرد: این آماری که از توطئه‌های دشمن ارائه می‌شود، بسیار تکان دهنده است و به ما اعلام می‌کند که مسؤولیت ما سنگین است و علما، مراجع و همه مسؤولان باید در برابر این توطئه‌ها هوشیار و برنامه‌ریزی و ایستادگی داشته باشند.
آیت الله صافی گلپایگانی اظهار داشت: دینداری به این معنا است که ما به صورت همه‌جانبه به دستور قرآن عمل کنیم و این‌گونه نباشد که بخش‌هایی از دین را که مطابق میل ما است عمل کنیم و بخش‌های دیگر را به حال خود رها کنیم.
وی با اشاره به آیات 150 و 151 سوره نساء به بیان ترجمه آن پرداخت و تصریح کرد:«کسانی که خدا و پیامبرانِ او را انکار می‌کنند و می‌خواهند میان خدا و پیامبرانش تبعیض قائل شوند، و می‌گویند؛ به بعضی ایمان می‌آوریم، و بعضی را انکار می‌کنیم و می‌خواهند در میان این دو، راهی برای خود انتخاب کنند؛ آنها کافران حقیقی‌اند و برای کافران، مجازات خوارکننده‌ای فراهم کرده‌ایم.» آنهایی که ایمان به خدا دارند بایستی در دین خود ثابت قدم باشند.
آیت‌الله صافی گلپایگانی، حاضران را به افزودن بصیرت دعوت کرد و بیان داشت: گونه‌ای بر بصیرت خود بیفزایید که بتوانید در کائنات تصرف کنید و این مهم با عبادت، اطاعت و بندگی به دست می‌آید.
گفتنی است، در ابتدای این مراسم حجت‌الاسلام سلگی، مسؤول آموزشگاه حضرت معصومه(س) نیروی هوایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، به ارائه گزارشی از وضعیت هجوم و فعالیت شبکه‌های ماهواره‌ای در کشور پرداخت.
 
 
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادات استفهام

ادات استفهام

"استفهام" مصدر باب "استفعال" از ماده‌ی "فهم" و در لغت به معنای پرسیدن به جهت شناختن و فهمیدن است.
No image

بَدَل

"بَدَل" بر وزن "فَعَل" اسم از ماده‌ی "بدل" و در لغت به معنای جانشین است. در اصطلاح نحو "بدل" تابعی است که حکم نسبت داده شده به متبوع در جمله، به آن (تابع)نسبت داده می‌شود و در واقع تابع (بدل)، مقصود حقیقی گوینده است
No image

ارتباط "تمییز" و "حال"

این نوشتار در دو بخش با ذکر تفاوت و شباهت میان "تمییز" و "حال"، به مقایسه آن دو می‌پردازد
No image

اشکال "بدل" و "مبدل منه"

این نوشتار به بررسی اشکال "بدل" و "مبدل‌منه" در کلام به اعتبار نوع آن دو از جهت مفرد یا جمله بودن، اسم یا فعل بودن می‌پردازد
No image

تأویل "موصول حرفی" و "صله" به "مصدر"

در این نوشتار ابتدا چگونگی و مراحل تأویل به مصدر در دو موصول حرفی "أن" و "أنَّ" و صله‌ی آن دو بیان شده و در سایر موصول‌های حرفی ("أن" مخففه، "لو"، "کَی" و "ما") همچون طریقه مذکور در "أن" و "أنَّ" عمل می‌شود و در پایان به نکاتی پیرامون تاویل به مصدر اشاره می‌شود.
Powered by TayaCMS