دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر حضرت ایت الله خامنه ای درباره آیت الله جواد تبریزی

No image
نظر حضرت ایت الله خامنه ای درباره آیت الله جواد تبریزی

بسم الله الرحمن الرحیم

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تأثر فراوان، اطلاع یافتیم که عالم ربانى و فقیه عالى مقام، آیت الله حاج میرزا جواد آقا تبریزى (رحمة الله علیه) دار فانى را وداع گفته و حوزه هاى علمیه را سوگوار ساخته است.

ایشان از مراجع معظم تقلید، و از برجسته ترین اساتید حوزه علمیه قم بودند و در طول دهها سال، جمع کثیرى از فضلا و طلاب علوم دینى، از افادات و تحقیقات علمى این فقیه و اصولى عالیقدر بهره مند گشتند. تقوى و پارسایى این مرد بزرگ در کنار خلق و خوى مردمى و رعایت پدرانه اى که با شاگردان و ارادتمندان خویش به کار مى برد، ایشان را در میان طلاب و جوانان و بسیجیان، شخصیتى محبوب ساخته و حضور ایشان در عرصه هاى گوناگون حماسه هاى انقلاب کرامت مضاعفى ر این وجود پر برکت پدید آورده بود. مردم شریف قم هنوز سیماى با وقار ایشان در تشییع پیکرهاى مقدس شهیدان دوران دفاع مقدس را فراموش نکرده اند.

درگذشت این عالم عامل و این شخصیت علمى برجسته براى حوزه هاى علمیه خسارتى بزرگ است.

این جانب رحلت آن بزرگوار را به مراجع معظم تقلید و علماى اعلام و حوزه هاى علمیه و به عموم ملت ایران، به ویژه شاگردان و ارادتمندان و مقلدان ایشان و نیز هب بیت مکرم و آقا زادگان محترمشان تسلیت عرض مى کنم و از خداوند متعال مى خواهم که برترین پاداش صالحان را به ایشان عطا فرماید.

سید على خامنه اى

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

ادات استفهام

ادات استفهام

"استفهام" مصدر باب "استفعال" از ماده‌ی "فهم" و در لغت به معنای پرسیدن به جهت شناختن و فهمیدن است.
No image

بَدَل

"بَدَل" بر وزن "فَعَل" اسم از ماده‌ی "بدل" و در لغت به معنای جانشین است. در اصطلاح نحو "بدل" تابعی است که حکم نسبت داده شده به متبوع در جمله، به آن (تابع)نسبت داده می‌شود و در واقع تابع (بدل)، مقصود حقیقی گوینده است
No image

ارتباط "تمییز" و "حال"

این نوشتار در دو بخش با ذکر تفاوت و شباهت میان "تمییز" و "حال"، به مقایسه آن دو می‌پردازد
No image

اشکال "بدل" و "مبدل منه"

این نوشتار به بررسی اشکال "بدل" و "مبدل‌منه" در کلام به اعتبار نوع آن دو از جهت مفرد یا جمله بودن، اسم یا فعل بودن می‌پردازد
No image

تأویل "موصول حرفی" و "صله" به "مصدر"

در این نوشتار ابتدا چگونگی و مراحل تأویل به مصدر در دو موصول حرفی "أن" و "أنَّ" و صله‌ی آن دو بیان شده و در سایر موصول‌های حرفی ("أن" مخففه، "لو"، "کَی" و "ما") همچون طریقه مذکور در "أن" و "أنَّ" عمل می‌شود و در پایان به نکاتی پیرامون تاویل به مصدر اشاره می‌شود.
Powered by TayaCMS