دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

میلاد امام سجاد علیه السلام

میلاد امام زین العابدین علیه السلام بر شیعیان مبارک باد زین العباد حضرت سجاد شاه دین نامش علی و پادشه کشور دل است (صابر کرمانی)
No image
میلاد امام سجاد علیه السلام
امام سجاد علیه السلام فرمود: «قال عَلِیُّ بنُ الحُسَینِ (ع): اَلا أن للعبد اَربَعُ: عَینان یُصبربهما أمرَدینه وَ دُنیاهُ وَعَینانِ یُبصِرُ بهما امر اخرته،و اذا ارادَ الله بِعَبدٍ خَیراً فَتَحَ لَهُ العَیِنینِ اللَّتینِ فِی قَلبِهِ فَاَبصَرَ بِهِما الغیب وامر اخرته واذا ارادَ بِهِ غَیرََ ذلِکَ تَرَکَ القُلبَ بِما فیهِ.» «آگاه باش برای بنده چهار چشم باشد، با دو چشم کارهای دین و دنیای خود بیند و با دو چشم دیگر تنها کار آخرت خود را می نگرد و چون خدا خوبی و خیر بنده ای را بخواهد دو چشم دلش را بگشاید و با آن دو چشم پنهانی های جهان و و امر آخرت را ببیند و چون برای بند غیر آن را بخواهد دلش را با همه سیه کاریها که در آن است واگذار فرماید (دو چشم دلش کور باشد و مقصود از دو چشم دیگر، دیدگان دل است که از تعبیر به بصیرت می شود).»

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

معمولا هر پدیده سنّتی وقتی با یک جریان جدید مواجه شود، اگر باهم هم‌خوانی نداشته باشند، هیچ‌یک، دیگری را نمی‌پذیرند و هر دو نافی هم می‌شوند. در بررسی تاریخ کلیسا، اعم از کاتولیک و پروتستان، نیز دقیقا به‌همین تقابل می‌رسیم؛ تقابل دیدگاه‌های سنّتی و مدرن.
No image

ماروزیا MAROZIA

ششصد و شصت و شش

ششصد و شصت و شش

No image

همیستکان hamestakan

Powered by TayaCMS