دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نشست «بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا» در 22دیماه

No image
نشست «بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا» در 22دیماه به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا) و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دکتر «محمد‌امیر شیخ‌نوری»، مدیر گروه تاریخ و تمدن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی درباره برگزاری این نشست گفت: مهمانان این نشست پرفسور «محمد حیدر»، رئیس دانشگاه اسلامی کنیا و دکتر «علی‌عباس علی»، سفیر کشور کنیا در ایران (دارای درجه دکترای الهیات از دانشگاه کمبریج) خواهند بود.
وی افزود: پژوهشگران و اعضای هیئت علمی گروه تاریخ و جمعی دیگر از محققان پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در این نشست حضور خواهند داشت.
شیخ‌نوری یادآور شد: در نشست بررسی وضعیت اسلام و مسلمانان در آفریقا، نتایج جدیدترین پژوهش‌ها و مشاهدات درباره این موضوع، با رویکرد فرهنگی و تاریخی ارائه و راه‌کارهای گسترش روابط و تعمیق تعالیم اسلامی در این کشورها مورد بحث و بررسی کارشناسان قرار خواهد گرفت.
وی خاطر نشان کرد: این نشست روز شنبه 22 دی‌ماه سال‌جاری از ساعت 15:30 الی 17:30 در محل سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی واقع در تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر (بخارست)، کوچه دوم، پلاک 33 برگزار می‌شود و حضور عموم علاقه‌مندان به‌ویژه دانشجویان و محققان در این نشست آزاد خواهد بود.
منبع خبر:
خبر گزری قرآنی ایران

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

فردریک شلایر ماخر Friedrich Schleiermacher

معمولا هر پدیده سنّتی وقتی با یک جریان جدید مواجه شود، اگر باهم هم‌خوانی نداشته باشند، هیچ‌یک، دیگری را نمی‌پذیرند و هر دو نافی هم می‌شوند. در بررسی تاریخ کلیسا، اعم از کاتولیک و پروتستان، نیز دقیقا به‌همین تقابل می‌رسیم؛ تقابل دیدگاه‌های سنّتی و مدرن.
No image

ماروزیا MAROZIA

ششصد و شصت و شش

ششصد و شصت و شش

No image

همیستکان hamestakan

Powered by TayaCMS