دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بوسيدن دست كارگر

No image
بوسيدن دست كارگر

انس بن مالک نقل مي کند: وقتي که حضرت رسول(ص) از جنگ تبوک برمي گشت مردي به نام «سعد انصاري» به استقبال حضرت آمد و دست به دست آن جناب داد حضرت ديد دست سعد زبر و خشن است، فرمود: چه شده مگر صدمه اي به دستت رسيده است؟ عرض کرد: يا رسول الله آنقدر بيل و ريسمان به دست گرفتم که دستم اين چنين شده است و من از اين راه خرج خانواده‌ام را اداره مي کنم. رسول خدا(ص) دست او را بوسيد و فرمود: هذه يدلاتمسها النار ابدا. اين دستي است که هرگز آتش جهنم به آن نخواهد رسيد.(1)

   

    1- اسدالغابه، ج 2، ص 269

مقاله

جمع آوری و تدوین رسول غفارپور

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادیان و عرفانهای نوظهور

ادیان و عرفانهای نوظهور

جنبش‌های نوپدید دینی، که مخففاً تحت عنوان (NRMs ) شناخته می‌شوند، دین‌های جایگزین آیین‌ها و کیش‌ها هر یک در ادبیات علوم اجتماعی تعریف فنی خاصی دارند، همچنین گاه از واژه معنویتاستفاده می‌شود.
عقل و وحی در قرون وسطا

عقل و وحی در قرون وسطا

یکی از مسائلی که همواره در بین فیلسوفان مطرح بوده است، راه‌های رسیدن به شناخت است.
قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

اشاره: این مقاله مجال اندکی برای بررسی تاریخی و گاهی تحلیلی دیانت مسیحی و نحوه انسجام یافتن اصلی ترین عقاید آنها نسبت به مسئله تثلیث و کتاب مقدس است و به هیچ وجه قصد تخریب و یا احیانا جسارت نسبت به پیروان این دیانت عظیم را ندارد.
No image

باور شیعی؛ موعود جهانی

اندیشه نجات و منجی موعود از فراگیرترین اندیشه‌های بشری است.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد
Powered by TayaCMS