دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر دکتر رضا داورى درباره علامه سید جلال الدین آشتیانی

No image
نظر دکتر رضا داورى درباره علامه سید جلال الدین آشتیانی

دکتر رضا داورى:

«غرض اداى احترام به مردى است که در حکمت بحثى و در تصوف نظرى و در معارف موروث از اهل‌بیت عصمت و طهارت ید طولایى دارد و عمر خود را صرف تعلیم و تعلم و تحقیق و نشر آثار و کلمات حکما و عرفا کرده است...اگر محصلان و معلمان و به طور کلى اهل فلسفه و حکمت و تصوف نظرى و معارف قدسى، قدر آقاى آشتیانى را ندانند، ناسپاسى کرده‌اند... آقاى آشتیانى حقیقتاً وجود مغتنمى است که نه فقط درس خوانده و مایه علم و تحقیق در فلسفه و عرفان و معارف اسلامى به طور کلى دارد، بلکه زندگیش با تحقیق درآمیخته است و شاید بتوان گفت با تحقیق در فلسفه و عرفان زندگى مى‌کند...»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

ادیان و عرفانهای نوظهور

ادیان و عرفانهای نوظهور

جنبش‌های نوپدید دینی، که مخففاً تحت عنوان (NRMs ) شناخته می‌شوند، دین‌های جایگزین آیین‌ها و کیش‌ها هر یک در ادبیات علوم اجتماعی تعریف فنی خاصی دارند، همچنین گاه از واژه معنویتاستفاده می‌شود.
عقل و وحی در قرون وسطا

عقل و وحی در قرون وسطا

یکی از مسائلی که همواره در بین فیلسوفان مطرح بوده است، راه‌های رسیدن به شناخت است.
قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

اشاره: این مقاله مجال اندکی برای بررسی تاریخی و گاهی تحلیلی دیانت مسیحی و نحوه انسجام یافتن اصلی ترین عقاید آنها نسبت به مسئله تثلیث و کتاب مقدس است و به هیچ وجه قصد تخریب و یا احیانا جسارت نسبت به پیروان این دیانت عظیم را ندارد.
No image

باور شیعی؛ موعود جهانی

اندیشه نجات و منجی موعود از فراگیرترین اندیشه‌های بشری است.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد
Powered by TayaCMS