دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر مقام معظم رهبرى حضرت ایت الله خامنه ای درباره آیت الله اکبر هاشمی بهرمانی

No image
نظر مقام معظم رهبرى حضرت ایت الله خامنه ای درباره آیت الله اکبر هاشمی بهرمانی

در محبت و عنایت مقام معظم رهبرى نسبت به آقاى هاشمى همین بس که ایشان در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهورى آقاى هاشمى، او را به عنوان: عالمى مجاهد، فقیهى اسلام شناس و سیاستمدارى هوشمند و مدیرى دردآشنا و دلسوز مطرح کردند[41] و درباره قبول ریاست جمهورى آقاى هاشمى فرمودند:

«... إن شاء الله با تصمیم قاطع برادر عزیز و عالى قدرمان، جناب آقاى هاشمى، براى پذیرش پست مدیریت قوه مجریه که واقعاً مژده و شفایى براى دل هاى مردم است، این آرزو محقّق شود. ما منورتر و روشن تر و سابقه دارتر و شناخته شده تر و درد آشناتر و رمز آشناتر از ایشان با مسائل انقلاب، کس دیگرى را سراغ نداشتیم. نمى شود گفت شما بهتر از من ایشان را مى شناسید چون سوابق انس، ارادت و آشنایى من با آقاى هاشمى خیلى طولانى است[42]».

«... من باید به مردم عزیزمان تبریک عرض کنم چون رئیس جمهورى با این خصوصیات، حقیقتاً براى ملّت و انقلاب و کشور ما یک موهبت الهى است. وجود جناب آقاى هاشمى و مسئولیتشان، هر دو براى مردم و بر ما نعمت است و من قدر این نعمت را مى دانم[43]».

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ادیان و عرفانهای نوظهور

ادیان و عرفانهای نوظهور

جنبش‌های نوپدید دینی، که مخففاً تحت عنوان (NRMs ) شناخته می‌شوند، دین‌های جایگزین آیین‌ها و کیش‌ها هر یک در ادبیات علوم اجتماعی تعریف فنی خاصی دارند، همچنین گاه از واژه معنویتاستفاده می‌شود.
عقل و وحی در قرون وسطا

عقل و وحی در قرون وسطا

یکی از مسائلی که همواره در بین فیلسوفان مطرح بوده است، راه‌های رسیدن به شناخت است.
قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

قبض وبسط نظریات دیانت مسیحی در گذر تاریخ ‌

اشاره: این مقاله مجال اندکی برای بررسی تاریخی و گاهی تحلیلی دیانت مسیحی و نحوه انسجام یافتن اصلی ترین عقاید آنها نسبت به مسئله تثلیث و کتاب مقدس است و به هیچ وجه قصد تخریب و یا احیانا جسارت نسبت به پیروان این دیانت عظیم را ندارد.
No image

باور شیعی؛ موعود جهانی

اندیشه نجات و منجی موعود از فراگیرترین اندیشه‌های بشری است.
منجی از منظر تاریخ و ادیان

منجی از منظر تاریخ و ادیان

به باور زرتشتیان، در روزگار پس از زرتشت، در پایان هر هزاره یک منجی از نسل زرتشت ظهور خواهد کرد
Powered by TayaCMS