دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

صله رحم و چهار ضمانت الهی

No image
صله رحم و چهار ضمانت الهی

برگرفته از: 1- عيون اخبارالرضا(ع)، ج1، ص40

قال الامام الرضا(ع): «قال رسول الله(ص): من ضمن لي واحدهًْ، ضمنت له اربعهًْ: يصل رحمه، فيحبه الله، و يوسع عليه في رزقه و يزيد في عمره، و يدخله الجنه التي وعده».

امام رضا(ع) فرمود: «جدم پيامبر(ص) فرمود: هر کس يک چيز را براي من ضمانت کند، من چهار چيز را بر او ضمانت مي کنم: «اگر» صله ارحام کند: خداوند او را دوست دارد، و روزي او را زياد مي کند، و عمر او را طولاني مي کند، و او را وارد بهشتي مي کند که خود وعده آن را داده است.» (1)

روزنامه كيهان، شماره 21150 به تاريخ 15/6/94، صفحه 6 (معارف)

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

حمایت از مالکیت معنوی در نظام کیفری ایران /بخش سوم و پایانی

حمایت از مالکیت معنوی در نظام کیفری ایران /بخش سوم و پایانی

اشاره: «حمایت از مالکیت معنوی در نظام کیفری ایران » عنوان مقاله‌ای است که بخش دوم آن در شماره قبلی صفحه حقوقی اطلاعات چاپ شد. بخش سوم وآخر این مقاله را می‌خوانیم.
راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم

راهکارهای پیشگیری از وقوع جرم

آن گونه که واضح است امنیت اقتصادی و اجتماعی از مباحث عمده در زندگی امروزین می‌باشد.
نحوه اقامه دعوی کیفری

نحوه اقامه دعوی کیفری

پس از وقوع جرم و مشخص شدن دادگاه یا دادسرای صلاحیت دار برای رسیدگی باید تعقیب جرم، متهم یا متهمان نیز آغاز شود ولی شروع تعقیب و تحقیقات مستلزم تحقق شرایطی است.
No image

حمله خیال به مرزهای واقعیت

قدرت تخیل مثل همه نعمت‌های خداوند اعجاب آور است.
امنیت مهمترین شرط بقای یک جامعه سالم

امنیت مهمترین شرط بقای یک جامعه سالم

تغییرات و تحولات اجتماعی در هر عصر و زمانی (صرف نظر از جغرافیای وقوع) علی رغم خصوصیاتی متفاوت و گاهی حتی متضاد، با برخورداری از یک خصیصه مشترک شرایطی ویژه و فوق العاده در جامعه ایجاد می‌کنند که در نگاه متفکرین علوم انسانی در ردیف بحران‌های اجتماعی قرار می‌گیرند.
Powered by TayaCMS