دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

مسلمانان ایتالیا پیام عشق و دوستی اسلام را منتقل کردند

No image
مسلمانان ایتالیا پیام عشق و دوستی اسلام را منتقل کردند بیش از 3 هزار مسلمان ایتالیایی طی یک گردهمایی سه روزه در استادیوم پالالیدو شهر میلان، پیام عشق و دوستی اسلام و مسلمانان را به جامعه غیرمسلمان ایتالیا منتقل کردند.
مصطفی البتاجویی رئیس دپارتمان منابع انسانی در دفتر سازمان امداد اسلامی در ایتالیا گفت: به هموطنان ایتالیایی خود تضمین می دهیم که اسلام دین عشق است.
این جشنواره که با عنوان " فراخوان عشق" با حضور 3 هزار مسلمان برگزار شد نیایش برای صلح، ترانه برای اخوت و کمک برای نیازمندان را به عنوان سه محور اصلی مدنظر داشت، برآیاتی از قرآن کریم تمرکز داشت که رحمت نسبت به نیازمندان، ایتام و محرومین را توصیه کرده است.
البتاجویی با اشاره به اینکه این جشنواره با توافق مقامات ایتالیایی برگزار شده اظهار داشت: از دولت می خواهم در رویدادهای آینده شرکت کند تا اطلاعات دست اولی درباره گفتار و کردار مسلمانان بدست آورد، چرا که مسلمانان تنها خواستار رفاه بشریت بدون توجه به نژاد، دین و رنگ هستند.
حدود 2/1 میلیون مسلمان در ایتالیا زندگی می کنند، 20 هزار نفر آنها ایتالیایی هایی هستند که به اسلام مشرف شده اند. شهر میلان که این جشنواره در آن برگزار شد دارای بزرگترین جامعه اقلیت مسلمان است.
دان پیرو روحانی کلیسای کاتولیک میلان که در این گردهمایی شرکت کرده بود مورد حمایت مسلمانان قرار گرفت و برگزار کنندگان این جشنواره یک نسخه از قرآن و مجموعه کتب اسلامی به زبان ایتالیایی را به وی اهدا کردند.
سازمان امداد اسلامی در گذشته نیز طی سه روز جشنواره های مشابهی را در ایتالیا برگزار کرده است. جشنواره " فراخوان عشق" از روز شنبه آغاز و دوشنبه 14 آبان ماه خاتمه یافت.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

گرچه علامه طباطبایی تقریر خود از برهان صدیقین را مبتنی بر کتاب اسفار ملاصدرا بیان می‌کند، اما به اذعان بسیاری از متفکران برهان علامه کاملترین و بهترین برهان نسبت به پیشینیان خود است.
مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

آقا حسین خوانساری از جمله مخالفان سرسخت قاعده الواحد است.
ماهیت و حکم اخلاقی توریه

ماهیت و حکم اخلاقی توریه

گاه در زندگی اجتماعی خود با دیگران، به خاطر کسب منافعی لازم است دروغ بگوییم.
ساختمان سازی بر قبر اولیای الهی و نفی توهم شرک

ساختمان سازی بر قبر اولیای الهی و نفی توهم شرک

توحید به معنای یکتاپرستی در همه ابعاد از آموزه‌های بنیادین شرایع اسلامی از آدم(ع) تا خاتم(ص) است.
نشانه های ایمان کامل در کلام امام صادق(ع)

نشانه های ایمان کامل در کلام امام صادق(ع)

ایمان همانند هر امر باطنی و قلبی دارای مراتبی است.
Powered by TayaCMS