دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله جوادی آملی؛ ائمه اطهار (ع) مجوز استخاره آنی به کسی نداده اند.

No image
آیت الله جوادی آملی؛ ائمه اطهار (ع) مجوز استخاره آنی به کسی نداده اند.
آیت‌الله جوادی‌ آملی گفت: ائمه اطهار علیهم‌السلام مجوز استخاره آنی به کسی نداده‌اند.
 
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز خبر حوزه،‌ این استاد حوزه در دیدار با جمعی از طلاب و دانشجویان افزود: عده‌ای بدون تفکر، مشورت و ارزیابی، فوراً به قرآن تفال می‌زنند،‌ در حالی که این کار از سوی هیچ یک از ائمه‌اطهار علیهم السلام صورت نگرفته است.
وی با بیان این‌که هیچ اشکالی در این نیست که انسان پس از بررسی، برای کار ظاهرالخیر هم استخاره بگیرد، گفت: استخاره دعای خاص خود را دارد که می‌باید پیش از استخاره آن را تلاوت کرد و این دستور اکید اسلامی است و جزو سنن ما به حساب می‌آید.
آیت‌الله جوادی ‌آملی به مناسبت شهادت امام محمد باقر (ع) روایتی از ایشان نقل کرده و افزود: آن حضرت تاکید بر تفسیر قرآن داشته‌اند، ما باید تمام اعمالمان را بر قرآن عرضه کنیم و ببینیم که آیا قرآن آن اعمال را امضا می‌نماید یا نه.
این استاد حوزه افزود: اینکه در روز شهادت ائمه اطهار علیه‌السلام شیعیان لباس مشکی به تن می‌کنند و در مراسم عزاداری شرکت می‌نمایند کاری بس پسندیده است اما اصل آن است که فرمایشات آنان را جامعه عمل بپوشانیم.
آیت‌الله جوادی‌آملی با اشاره به مقارن بودن شهادت امام محمد باقر (ع) با روز دانشجو اظهار کرد: هیچ اشکالی ندارد که در چنین روزی فرمایشات آن امام همام به دانشجویان ارایه شود زیرا دانشجویان ما نیز همچون طلاب، علاقه‌مند به سخنان ائمه هستند.
وی در بخش دیگری از سخنانشان به افزایش سن ازدواج در جامعه اشاره کرد و گفت: افزایش سن ازدواج، خلاف شریعت و غریزه خدادادی است و نباید در جامعه اسلامی این گونه باشد.
این استاد حوزه قناعت را عامل موفقیت در زندگی مادی دانست و گفت: دشمنان ما برای فریب جوانان صف بسته‌اند و دختران و پسران جوان ما باید هوشیار باشند تا دچار ظواهر دنیوی نشوند.
 
 
منبع:  www.isna.ir
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

هر چه کنی، به خود کنی

هر چه کنی، به خود کنی

انسان موجودی شگفت انگیز است؛ زیرا همیشه در حال تحول و شدن است و تا زمانی که در دنیا است و حتی پس از آن در عالم برزخ می‌تواند از این تغییرات مثبت و منفی سود برد؛ زیرا شاکله هر کسی را اعمال و افکار او می‌سازد؛ چنانکه اعمال و افکار او را شخصیت او می‌سازد.
ویژگی های مسلمانی از نظر قرآن

ویژگی های مسلمانی از نظر قرآن

اسلام نام یکی از آیین‌های توحیدی است که در منطقه خاورمیانه ظهور کرده است.
نکاتی که باید درباره جرایم رایانه ای بدانیم!

نکاتی که باید درباره جرایم رایانه ای بدانیم!

تقریباً همگی ما بخشی از تعاملات روزمره خود را در فضای مجازی سپری می‌کنیم و امروزه میزان اعتماد ما به فضای مجازی به حدی افزایش یافته است که تقریباً بدون نگرانی از بسیاری از سایت‌های اینترنتی خرید می‏کنیم
نکاتی که باید درباره استرداد جهیزیه پس از طلاق بدانید!

نکاتی که باید درباره استرداد جهیزیه پس از طلاق بدانید!

موضوع جهیزیه در خانواده‌های ایرانی، موضوع عجیبی است! از یک ‌سو در قانون هیچ اشاره‌ای به آن نشده است و حتی طبق قانون ایران، مرد به ‌عنوان رئیس خانواده وظیفه تهیه منزل و وسایل زندگی در حد و شأن همسر را به عهده دارد ولی از سمت دیگر بر اساس عرف فرهنگی و اجتماعی در کشور ما، خانواده زوجه عمدتاً بخشی (یا حتی تمام) وسایل ضروری (و بعضاً غیرضروری) برای زندگی مشترک دخترشان را فراهم می‌کنند.
نکاتی که باید در مورد «شروط ضمن عقد قابل ذکر در عقدنامه» بدانید!

نکاتی که باید در مورد «شروط ضمن عقد قابل ذکر در عقدنامه» بدانید!

ما در این مطلب قصد داریم به شما کمک کنیم: اولاً با شروط ضمن عقدی که تقریباً در تمامی عقدنامه‌ها وجود دارد آشنا شوید؛ ثانیاً بدانید چه شروط دیگری را می‌توانید به عقدنامه‌ها اضافه کنید تا کاستی‌های قانون را در زندگی خانوادگی‌تان، خودتان مرتفع کنید
Powered by TayaCMS