دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

تجلیل از طلاب نخبه آذربایجان شرقی

No image
تجلیل از طلاب نخبه آذربایجان شرقی ششمین جشنواره تجلیل از طلاب نخبه آذربایجان شرقی صبح امروز در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، استاندار آذربایجان شرقی در ششمین جشنواره تجلیل از طلاب نخبه این استان در سخنانی بسیج را مظهر دیانت، تقوا، شجاعت و صلابت دانست و گفت: تا زمانی که بسیج و بسیجی در کشور است، هیچ کشوری توان صدمه زدن به ایران اسلامی را ندارد.
وی با بیان اینکه نسل جوان نیازمند شناخت الگوهای موفق و برتر علمی و معنوی است، تاکید کرد: معرفی چنین الگوهای پر تلاش به عنوان عضوی از بدنه بسیج و ایجاد روحیه و تشویق دانشجویان و طلاب نخبه از دیگر اهداف جشنواره ششم است.
خردمند به روند برپایی جشنواره اشاره کرد و گفت: مرحله فراخوان از اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه مرداد ماه ادامه یافت و در این مدت تعداد 144 نفر در جشنواره ثبت نام کردند که 77 نفر به عنوان بسیجیان ممتاز تحصیلی و بقیه با ارسال 218 اثر تحقیقی و پژوهشی، اختراع، ابتکار و تالیفات علمی در بخش مسابقه جشنواره شرکت کردند.
گفتنی است در پایان این مراسم از 60 نفر از طلاب و دانشجویان نخبه، مبتکر و مخترع آذربایجان شرقی تجلیل شد.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

اخراج بعضى قبایل یهود مانند بنى نضیر و بنى قریظه از اطراف مدینه آنها را نسبت به مسلمین و مخصوصا نسبت به پیغمبر اکرم صلى الله علیه و آله خشمگین ساخت
جنگ احد

جنگ احد

قرشیان پس از شکست سختی که از مسلمین در جنگ بدر (سال دوم هجری) خوردند؛ تصمیم گرفتند با تمام قوا و تجهیزات خود به مسلمانان حمله کنند .
Powered by TayaCMS