دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

عبودیت خالص

نمازی که برای خاطر خواهی زن باشد - چه زن دنیایی یا بهشتی - این نماز خدا نیست . نمازی که برای رسیدن به آمال دنیا باشد یا آمال آخرت ، به خدا ارتباط ندارد.
عبودیت خالص
عبودیت خالص

نویسنده : حضرت امام خمینی (ره)

ای عزیز!

نمازی که برای خاطر خواهی زن باشد - چه زن دنیایی یا بهشتی - این نماز خدا نیست . نمازی که برای رسیدن به آمال دنیا باشد یا آمال آخرت ، به خدا ارتباط ندارد. پس چرا این قدر ناز و غمزه فروشی می کنی ، و عشوه و غنج[1] و دلال[2] می کنی ، به بندگان خدا به نظر حقارت نگاه می کنی ، خود را از خاصان درگاه حق محسوب می داری ؟ بیچاره تو با همین نماز، مستحق عذابی و مستوجب زنجیر هفتاد زراعی هستی . پس چرا خود را طلبکار می دانی ، و برای خود در همین طلبکاری و تدلل و عجب ، عذابی دیگر تهیه می کنی ؟ تو اعمالی را که ماءموری ، بکن و متوجه باش که از برای خدا نیست . و بدان که خدای تعالی با تفضل و ترحم تو را به بهشت می برد، و یک قسمت از شرک را خدای تعالی برای ضعف بندگانش به آن ها تخفیف می دهد و به واسطه غفران و رحمتش ، پرده ستاریت به روی آن ها پوشیده است . بگذار این پرده دریده شود، و حجاب غفران حق به روی این سیئات که اسمش را عبادت گذاشتیم ، افتاده باشد، که خدای نخواسته اگر این ورق برگردد و ورق عدل پیش آید، گند عبادات ما کمتر از معصیت های موبقه [3] اهل معصیت نیست [4].

    منبع :
  • چهل حدیث حضرت امام خمینی (ره )،چاپ اول ، تابستان 1368، مرکز نشر فرهنگی رجاء ، لیتو گرافی وچاپ گلشن .
    پی نوشت ها :
  • [1] - ناز و کرشمه
  • [2] - کرشمه ، خرام
  • [3] -گناه بزرگ
  • [4] - چهل حدیث ، ص 63
  • این موضوعات را نیز بررسی کنید:

    جدیدترین ها در این موضوع

    نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

    نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

    اخراج بعضى قبایل یهود مانند بنى نضیر و بنى قریظه از اطراف مدینه آنها را نسبت به مسلمین و مخصوصا نسبت به پیغمبر اکرم صلى الله علیه و آله خشمگین ساخت
    جنگ احد

    جنگ احد

    قرشیان پس از شکست سختی که از مسلمین در جنگ بدر (سال دوم هجری) خوردند؛ تصمیم گرفتند با تمام قوا و تجهیزات خود به مسلمانان حمله کنند .

    پر بازدیدترین ها

    No image

    امام حسن و طلاق زیاد؛ افسانه یا واقعیت

    در برخی کتب روائی و تاریخ وارد شده است؛ حضرت امام حسن در طول حیات خود با زنان متعدد ازدواج کرده زود هم طلاق می‌داد و لذا در برخی روایات از آن حضرت با عنوان «مِطْلاق» یعنی زیاد طلاق دهنده، یاد شده است.
    رافضی

    رافضی

    فتح خیبر

    فتح خیبر

    روزی که ستاره فروزان اسلام در سرزمین " مدینه" درخشید، ملت یهود بیش از قریش، عداوت پیامبر و مسلمانان را به دل گرفتند، و با تمام دسیسه ها و قوای خود، بر کوبیدن آن کمر بستند.
    جنگ احد

    جنگ احد

    قرشیان پس از شکست سختی که از مسلمین در جنگ بدر (سال دوم هجری) خوردند؛ تصمیم گرفتند با تمام قوا و تجهیزات خود به مسلمانان حمله کنند .
    Powered by TayaCMS