دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

نظر هنرى کُربَن درباره علامه سید جلال الدین آشتیانی

No image
نظر هنرى کُربَن درباره علامه سید جلال الدین آشتیانی

«آقاى آشتیانى به نظر من مانند یک ملاصدرایى است که در عصر ما زندگى مى‌کند... گمان نکنم بتوانم تمجیدى بالاتر از این بیان کنم. آقاى آشتیانى یک فیلسوف ایرانى است که نماینده تمام عیار فلسفه دیرین است؛ منتها فلسفه دیرینى که به نحوى کاملاً امروزى درک شده است.»

کُربن بعد از برشمارى چهار اثر از آثار سید مى‌گوید:

«این چهار کتاب آقاى آشتیانى، خود اثرى است عظیم. لکن در مقابل آنچه ایشان در دست دارند...ناچیز است: کتاب فعلى که انتشار مى‌یابد، تحقیق وسیعى است درباره مقدمه‌اى که داود قیصرى براى شرح خود بر فصوص‌الحکم اثر معروف ابن عربى نگاشته است...این کتاب آقاى آشتیانى...بهترین اثرى است که مى‌توان به طالبان عرفانِ علمى اسلامى و مسائل آن...به زبان فارسى پیشنهاد کرد...»

منبع:فرهیختگان تمدن شیعه

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

عالمان مرتبط

جدیدترین ها در این موضوع

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

نقش حضرت علی (ع) در غزوه أحزاب یا خندق

اخراج بعضى قبایل یهود مانند بنى نضیر و بنى قریظه از اطراف مدینه آنها را نسبت به مسلمین و مخصوصا نسبت به پیغمبر اکرم صلى الله علیه و آله خشمگین ساخت
جنگ احد

جنگ احد

قرشیان پس از شکست سختی که از مسلمین در جنگ بدر (سال دوم هجری) خوردند؛ تصمیم گرفتند با تمام قوا و تجهیزات خود به مسلمانان حمله کنند .
Powered by TayaCMS