دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

30 لابراتوار زبان در حوزه های علمیه خواهران ایجاد می شود

No image
30 لابراتوار زبان در حوزه های علمیه خواهران ایجاد می شود 30 لابراتوار زبان در بیش از 30 حوزه علمیه علمیه خواهران سراسر کشور تا سال آینده ایجاد می شود.
معاونت مالی و اداری مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت : ایجاد 30 لابراتوار زبان در حوزه های علمیه خواهران در دستور کار قرار گرفت که لابراتوار زبان حوزه علمیه زینبیه کرج فعالیت خود را آغاز کرده و لابراتوار حوزه علمیه فاطمه الزهرا تهران نیز مراحل نهایی تجهیز خود را می گذراند.
اصغر عبداللهی افزود: مراحل نهایی تجهیز مدارس علمیه خواهران به رایانه به زودی به پایان می رسد و با اتمام این مرحله، ایجاد لابراتوار زبان با اولویت مدارس علمیه دارای سطح سه (کارشناسی ارشد) آغاز می شود. پیش بینی می شود در یک روند یک ساله حداقل 30 حوزه علمیه به لابراتوار زبان مجهز شوند.
وی افزود: براساس توانایی مالی مدارس، هزینه ایجاد لابراتوار زبان از 50 تا 70 درصد از طریق معاونت مالی و اداری مرکز تامین خواهد شد.
منبع خبر:
خبرگزارى مهر

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابوعلی سینا معروف به شیخ الرئیس، یکی از بزرگترین و معروفترین فیلسوفان جهان اسلام می‌باشد که تاثیر وافری بر فلسفه و نظریات فلسفی نهاده است.
No image

از ممکن الوجود تا واجب الوجود

برهان صدیقین نخستین بار بر اساس آیات قرآن کریم و توسط ابوعلی سینا فیلسوف و دانشمند مسلمان ارائه شد.
ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

آنچه مسلم است آنکه ابن عربی از جمله عارفان بزرگ مسلمان است. عرفان ابن عربی وحدت وجودی است.
تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

گرچه علامه طباطبایی تقریر خود از برهان صدیقین را مبتنی بر کتاب اسفار ملاصدرا بیان می‌کند، اما به اذعان بسیاری از متفکران برهان علامه کاملترین و بهترین برهان نسبت به پیشینیان خود است.
مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

آقا حسین خوانساری از جمله مخالفان سرسخت قاعده الواحد است.
Powered by TayaCMS