دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

آیت الله العظمی نوری همدانی؛ مبارزه با آسیب ها و خرافات عاشورا نیاز به نهضت عمومی دارد

No image
آیت الله العظمی نوری همدانی؛ مبارزه با آسیب ها و خرافات عاشورا نیاز به نهضت عمومی دارد
حضرت آیت الله نوری همدانی خواستار پالایش جدی کتاب‌های مداحی از خرافات، دروغ ‌و ذلت شد و افزود: مبارزه با آسیب‌ها و خرافات عاشورا نیاز به نهضت عمومی دارد.
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، در دیدار اعضای ستاد سومین همایش عاشورا پژوهشی گفت: آسیب‌های و تحریفات جدی عاشورا را تهدید می‌کند که مسؤولان باید این موضوع را با جدیت پی‌گیری و در پی مقابله با آن باشند.
وی افزود: برخی افراد در عزاداری امام حسین(ع) دم از مسائلی می‌زنند که همه آن‌ها تحریفات عاشوراست و شما مسؤولان وظیفه دارید تمام این تحریف‌ها و آسیب‌ها را شناسایی و در صدد رفع آن باشید.
این مرجع تقلید تصریح کرد: قرن‌ها از عزاداری سالار شهیدان می‌گذرد؛‌ ولی متاسفانه هنوز بهره‌وری لازم از عزاداری‌ امام حسین(ع) نشده است و اشعاری از سوی مداحان بیان می‌شود که ائمه در ذلت و خفت بوده‌اند؛ در حالی که ائمه در اوج عزت و قدرت حضور داشتند.
وی تاکید کرد: باید اشعار مداحان دربرگیرنده حماسه، شهادت طلبی و روحیه جهاد که برگرفته از فرهنگ عاشورا است، باشد.
حضرت آیت الله نوری همدانی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: برخی اشعار در کتاب‌های مداحی در شان اهل بیت بیان نشده است و باید کتاب‌های مداحی از خرافات، دروغ ‌و ذلت پالایش شود و به جای آن فرهنگ شهادت طلبی،‌جهاد و حماسه جایگزین شود.
وی افزود: باید نهضت عمومی در برابر خرافات و تحریف‌های مداحی برپا شود و نباید به گونه‌ای باشد که تنها عده‌ای صدای زیبا دارند وارد مداحی شوند و به دروغ و خرافه بپردازند.
این مرجع تقلید، ‌گریه بر مصیبت اهل بیت(ع) را ارزشمند خواند و اظهار داشت: گرچه گریه بر مصیبت ائمه دارای ارزش والایی است، ولی این تنها ملاک بر ارزش نمی‌باشد و برخی مداحان این ارزش را دستاویز تمام اشتباهات خود کرده‌ و به هر بهانه می‌خواهند مردم اشک بریزند.
وی یادآور شد: مداحان نیاز به آموزش‌های تخصصی لازم دارند که با ساماندهی و شناسایی آنان می‌توانند این دوره‌ها را برگزار کرد و از افراد مستعد و دارای تحصیلات عالی بهره گرفت؛‌ نه این که افراد تنها صدای خوش داشته باشند به مداحی دعوت کنیم.
این مرجع تقلید خاطر نشان کرد: قرن‌ها دستگاه سیدالشهدا مورد تحریف و بهره‌وری اشتباه قرار می‌گیرد و می‌طلبد که مسؤولان به صورت جدی از هم‌اینک به مقابله تحریفات و آسیب‌های عاشورا بپردازند و باید روح حماسه و انقلاب را در مداحی‌ها زنده کرد.
وی تاکید کرد: نباید تنها مظلومیت امام حسین(ع) در مجالس عزاداری بیان شود؛ بلکه باید حماسه و اقتدار امام را نیز بیان کنیم و بدانیم که امام حسین(ع) آمد تا دشمنان اسلام را به ما معرفی کند.
 
 
 
 

 

Powered by TayaCMS

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابوعلی سینا معروف به شیخ الرئیس، یکی از بزرگترین و معروفترین فیلسوفان جهان اسلام می‌باشد که تاثیر وافری بر فلسفه و نظریات فلسفی نهاده است.
No image

از ممکن الوجود تا واجب الوجود

برهان صدیقین نخستین بار بر اساس آیات قرآن کریم و توسط ابوعلی سینا فیلسوف و دانشمند مسلمان ارائه شد.
ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

آنچه مسلم است آنکه ابن عربی از جمله عارفان بزرگ مسلمان است. عرفان ابن عربی وحدت وجودی است.
تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

گرچه علامه طباطبایی تقریر خود از برهان صدیقین را مبتنی بر کتاب اسفار ملاصدرا بیان می‌کند، اما به اذعان بسیاری از متفکران برهان علامه کاملترین و بهترین برهان نسبت به پیشینیان خود است.
مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

آقا حسین خوانساری از جمله مخالفان سرسخت قاعده الواحد است.
Powered by TayaCMS