دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

افراد در هنگام عصبانیت از جویدن آدامس پرهیز کنند

No image
افراد در هنگام عصبانیت از جویدن آدامس پرهیز کنند بررسی ها نشان می دهد ، برخی افراد تصور می کنند جویدن آدامس به آرامش و برطرف کردن استرس آنان کمک می کند اما چنانچه به طور مکرر و با شدت بیشتری در هنگام عصبانیت آدامس بجوند ، این امر باعث بروز مشکلاتی در فک و مفصل گیجگاهی شان می شود.
جویدن با شدت زیاد ممکن است باعث خستگی و درد در فک شود. همچنین ممکن است مفصل فک یا مفصل گیجگاهی - فکی دچار صدمه و فشار شود همچنین این عارضه باعث درد در سر و گردن و ناراحتی در باز و بسته ‌کردن فک نیز خواهد شد.
به همین دلیل افرادی که چنین می کنند پس از فروکش کردن عصبانیت متوجه درد فک می شوند بدون اینکه بدانند علت آن جویدن آدامس با فشار و شدت زیاد در هنگام عصبانیت است.
محققان توصیه کرده اند، افراد در هنگام عصبانیت دندانهای خود را نیز روی هم قرار ندهند زیرا در این شرایط به طور ناخودآگاه باز هم فشار زیادی به فک خود وارد می کنند

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شفاعت، بالاستقلال یا بالواسطه؟

شرایط استحقاق شفاعت، بازدارنده از ارتکاب گناه باید توجه داشته باشیم که شفاعت نیز یکی از رحمتهای الهی است که خداوند بدین وسیله می‌خواهد بندگان گنهکار خویش را حتّی در قیامت و در آخرین لحظات تعیین سرنوشت نیز مایوس و ناامید نسازد.
No image

قلب ایمان

دین باید وجه الهی داشته باشد و دارای جنبه‌ای باشد که از آن به جنبه «ید الحقی» تعبیر می‌کنند، یعنی آن طرفی که طرف خداست، اصلا بدون خداوند که دین معنایی نخواهد داشت.
حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

حضرت مهدی (عج) در کلام اهل تسنن

نخستین وجه مشترک میان تشیع و تسنن در مسأله ظهور منجی است
شفاعت و شبهات وهابیت‌

شفاعت و شبهات وهابیت‌

از زمان پیغمبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌و‌آله تا کنون، درخواست شفاعت از شافعان راستین، جزء سیره مسلمانان بوده است.
مودت و محبت حضرت فاطمه(س) ضامن رهایی از آتش جهنم

مودت و محبت حضرت فاطمه(س) ضامن رهایی از آتش جهنم

حضرت فاطمه زهرا(س) شخصیت جامع و کامل الهی بزرگ و بی نظیر در بین زنان جهان بوده و هست و خواهد بود.
Powered by TayaCMS