دانشنامه پژوهه بزرگترین بانک مقالات علوم انسانی و اسلامی

بزرگترین مسجد اوگاندا افتتاح می‌شود

No image
بزرگترین مسجد اوگاندا افتتاح می‌شود بزرگترین مسجد اوگاندا چهارشنبه 29 اسفندماه با حضور رؤسای کشورهای آفریقایی افتتاح می‌شود.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسلامیک نیوز، مسئولان اوگاندا در کامپالا پایتخت این کشور اعلام کردند: بزرگترین مسجد اوگاندا چهارشنبه 29 اسفند ماه با حضور دهها نفر از رؤسای جمهور آفریقا چون رواندا، چاد، سودان، تانزانیا، سنگال، مالزی، نیجر و کنیا طی مراسمی رسمی افتتاح خواهد شد.
این مسجد با هزینه معمر قذافی رهبر لیبی به اتمام رسیده است از این رو به این مسجد نام رهبر لیبی را داده اند.
این مسجد دارای سبک معماری بسیار زیبایی است که در آفریقا منحصر به فرد بوده و گنجایش بیش از 12 هزار نفر را دارد. این مسجد از شاهکارهای معماری به شمار می رود که به زیبایی شهر کامپالا می افزاید و آن را افتخار شهر و افتخار مردم اوگاندا می دانند.
علاوه بر رؤسای جمهور بیش از 3 هزار و 500 نماینده برای افتتاح این مسجد حضور خواهند داشت که پس از آن گردهمایی ویژه ای را در زمینه مسائل موجود در آفریقا و بحران دارفور برگزار می کنند.

این موضوعات را نیز بررسی کنید:

جدیدترین ها در این موضوع

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابن سینا؛ نابغه مشرق زمین

ابوعلی سینا معروف به شیخ الرئیس، یکی از بزرگترین و معروفترین فیلسوفان جهان اسلام می‌باشد که تاثیر وافری بر فلسفه و نظریات فلسفی نهاده است.
No image

از ممکن الوجود تا واجب الوجود

برهان صدیقین نخستین بار بر اساس آیات قرآن کریم و توسط ابوعلی سینا فیلسوف و دانشمند مسلمان ارائه شد.
ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

ابن عربی و مخالفت عرفانی با قاعده الواحد

آنچه مسلم است آنکه ابن عربی از جمله عارفان بزرگ مسلمان است. عرفان ابن عربی وحدت وجودی است.
تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

تقریر علامه طباطبایی شاهکاری در مسئله برهان صدیقین

گرچه علامه طباطبایی تقریر خود از برهان صدیقین را مبتنی بر کتاب اسفار ملاصدرا بیان می‌کند، اما به اذعان بسیاری از متفکران برهان علامه کاملترین و بهترین برهان نسبت به پیشینیان خود است.
مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

مخالفان منطقی و عقلانی قاعده الواحد

آقا حسین خوانساری از جمله مخالفان سرسخت قاعده الواحد است.
Powered by TayaCMS